Despre Asociatia Drumetii Montane

Asociația Drumeții Montane s-a născut din dorința de a face acel CEVA despre care toți vorbim că trebuie făcut, dar niciodată nu întreprindem pasul următor... s-a născut pe creasta Parângului, în pădurile Vâlcanului și pe malurile apelor din Retezat, s-a născut cu speranța că vom fi răspunsul la întrebarea: CINE?

Plecăm la un drum lung cu încrederea că vom reuși să-i educăm pe cei de lângă noi într-un spirit verde și cu dorința de a face cât mai multe acțiuni pentru a proteja natura în toate formele sale.

Drumeția montană ne definește ca stil de viață și ca activitate preferată, pentru că niciodată nu vom putea descrie bucuria, fiorul ce îl simțim când pornim la drum cu rucsacul în spate.

Asociația Drumeții Montane este un partener viabil pentru autorități publice, instituții de învățământ, custozi și administratori ai ariilor naturale protejate, un prieten pentru cei care vor să participe la acțiunile eco-sportiv-turistice, dar și un contestatar aprig al celor care distrug mediul înconjurător.

Juridic am luat ființă la data de 19 octombrie 2010.

Website: www.drumetiimontane.ro

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

Calea Bucuresti Nr. 154, Targu Jiu