Website: www.freewebs.com/buruianacatalin/index.htm

Despre AsigurariBraila

ACUM SI MAI PUTERNICI!

De peste 17 ani, ASIROM este compania de asigurari traditionala a romanilor, oferindu-le acestora siguranta si confortul de care au nevoie, definind permanent tendintele pietei locale a asigurarilor.

2007 s-a dovedit a fi un an de schimbari majore, care au adus beneficii de imagine notabile pentru ASIROM, ramanand in istorie drept anul cand compania de asigurari s-a alaturat marii familii a Grupului Lider pe piata de asigurari din Europa Centrala si de Est VIENNA INSURANCE GROUP. Acum, ASIROM face parte din grupul celor 40 de companii din regiune care consolideaza echipa VIG.

Cine este VIENNA INSURANCE GROUP?

Cu peste 180 ani de traditie in business-ul sigurantei, VIENNA INSURANCE GROUP (VIG) dispune de o putere financiara considerabila, care ii permite sa-si mentina independenta si sa-si continue cresterea sustenabila in tarile Europei Centrale si de Est. In martie 2008, Bursa de valori din Viena a lansat indicele VONIX, in calculul caruia au intrat primele 29 de companii din Austria, intre care VIENNA INSURANCE GROUP (VIG) isi aduce o contributie importanta. Cu sediul in Viena, grupul este activ prin filialele si holdingurile de companii de asigurari in tari precum: Albania, Bulgaria, Germania, Estonia, Georgia, Croatia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Macedonia, Polonia, Rusia, Serbia, Slovacia, Republica Ceha, Turcia, Ungaria, Ucraina si Belarus. De asemenea, VIENNA INSURANCE GROUP are sucursale in Italia si Slovenia. Pe piata austriaca, grupul este reprezentat de catre Wiener Stadtische Versicherung AG Vienna Insurance Group, Donau Versicherung, Sparkassen Versicherung si Bank Austria Creditanstalt Versicherung. De asemenea, VIENNA INSURANCE GROUP este actionar minoritar in Wustenrot Versicherung.

Pe plan international, VIENNA INSURANCE GROUP este perceputa cu urmatoarele atribute:

* Unul dintre liderii pietei de asigurari din Europa Centrala si de Est;
* Peste 180 ani de experienta;
* Siguranta si securitate;
* Potential de crestere permanenta.


Cine este ASIROM?

ASIROM este in primul rand o companie care ofera solutii viabile clientilor sai, adaptandu-si permanent produsele si tarifele la tendintele pietei, respectandu-si totodata obligatiile asumate prin contractele de asigurare. Este unul din cele mai importante motive pentru care ASIROM a fost votata pentru al treilea an consecutiv ca fiind cel mai de incredere asigurator al Romaniei*.

ASIROM inseamna mai mult decat o companie de asigurari; ASIROM inseamna pentru clientii sai prietenul statornic si partenerul puternic care le ofera \"pachete\" de beneficii:

* Polite \"croite\" in functie de doleantele clientului;
* Retea teritoriala nationala puternica;
* Experienta si stabilitate;
* Putere financiara si know-how international al VIENNA INSURANCE GROUP.


Calitatea deosebita a produselor si serviciilor ASIROM a condus la acordarea de catre binecunoscutul organism de certificare Moody International a certificatului standardului calitatii ISO 9001.

Acum avem si un \"nume de familie\" international, prin urmare suntem ASIROM - VIENNA INSURANCE GROUP, continuand sa reprezentam brandul cu radacini romanesti, dar beneficiind de peste 180 de ani de experienta in asigurari.

ASIROM VIENNA INSURANCE GROUP
PRIETENUL STATORNIC AL ROMANILOR

www.asirom.ro

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

BRAILA, Braila