Despre AMD Company 2007 SRL

AMD Company 2007 SRL functioneaza sub brandul MARYON si are ca principal obiect de activitate comercializarea de piese pentru biciclete, scule, anvelope, accesorii, echipament sportiv. De asemenea MARYON oferă servicii profesionale în cadrul celor două service-uri ale sale.Scopul nostru este implementarea unui sistem funcţional, orientat spre satisfacerea clientului astfel încât să ne menţinem poziţia de lider de piaţă ca furnizor de servicii de reparaţie şi întreţinere a bicicletelor, comercializarea de piese de schimb şi accesorii.

Suntem, unic distribuitor in Buzau pentru marcile MERIDA - FELT - UMF si oferim o gama completa de biciclete, componente & service de specialitate

Personalul firmei noastre este instruit tehnic, avand capacitatea de a se adapta rapid in orice imprejurare si reprezintă una din cele mai importante investiţii a firmei noastre ale cărei rezultate au devenit tot mai evidente.

Suntem conştienţi că întotdeauna există oportunitatea de îmbunătăţire a climatului şi culturii firmei, în care fiecare angajat să poată aplica şi să-şi dezvolte abilităţile.

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

Cartier Crang 2, bl 7A, Buzau