Despre Airquee Romania

irquee are o experiență combinată de peste 28 de ani în industria gonflabilelor. Mereu testam limitele în materie de proiectare și finalizare, oferindu-ne capacitate și încrederea de a crea produse interesante și ieșite din comun pentru cilenții noștri, oferind în același timp o valoare excelentă.

Toate gonflabilele noastre sunt livrate împreună cu garanția, sacul de depozitare, instrucțiunile de funcționare și certificatul de conformitate. Echipa noastră experimentată vă poate oferi o mulțime de sfaturi pentru a vă ajuta în a alege cel mai bune gonflabile pentru nevoile dumneavoastră și pentru a vă face afacerea un succes uriaș!

Airquee este unul dintre foarte puținii furnizori din Europa care fabrică toate gonflabilele in-house, adică fabricam în Europa, la noi România, ceea ce ne dă un avantaj pentru a avea un standard diricat al controlului al calității, flexibilitate atunci când termenele limită sunt foarte strânse sau este necesară o livrare urgentă a unei gonflabile - Airquee pate livra!

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

Paius David 9A, Sfantu Gheorghe