Despre Aigen Srl

Compania AIGEN Srl ia nastere cu scopul de a oferi servicii companiilor, totodata oferind o garantie o noua tactica de abordare pe piata romaneasca si internationala, obtinand un partnership specific pentru acest scop, reusind activarea unui control de fiabilitate corect si atent in ceea ce priveste personalul selectat si angajat.

Staff-ul nostru tanar, dimanic si calificat, este organizat in asa fel incat sa furnizeze un serviciu complet si precis conform calitatii si competentei sectorului interesat.

Experienta noastra este pusa la dispozitie de catre Companie sau de catre organele Statului si cele administrative, devenind asistent personal si de incredere pentru diversele sectoare de referinta, iar AIGEN va asista la faza de analiza anterioara, realizativa, logistica si operationala, conform necesitatilor.

Cateva solutii propuse de catre AIGEN:

Inginerie si servicii Petrol Market Oriented
Administrarea proceselor partilor de schimb
Aprovizionarea cu Servicii On site HQ client
Studiul Proiectului
Dezvoltare de software
Aplicatii web
Dezvoltarea comenzilor
Build up Call Centers
Solutii pentru Arhivarea documentelor
Solutii logistice cu un inalt continut tehnologic
Securitzarea Know How
Security Solution
Data Entry
Monitorizare si administrarea sistemelor complexe - Build up Centrale Operationale
Help - Desk

Personalul nostru este pregatit profesional si in ceea ce priveste abordarea clientului in diverse limbi de circulatie internationala cum ar fi : Engleza- Franceza – Italiana - Romaneste

Sediul nostru Administrativ si Operational este situat Brasov - Romania .

Avantajele noastre :

Know How

Seriozitate

Dinamism

De ce Romania :

Romania reprezinta ca si pozitionare geografica, pentru porturile pe Marea Neagra si pe Dunare, o puternica sursa de potential economic si turistic. Intocmai pentru acet motiv, Romania a devenit in decursul anilor una dintre destinatiile preferate de catre investitorii italieni, arabi, nemti etc (peste 600.000 de societati inregistrate). Aigen si societatile in parteneriat au convingerea ca Romania este o interfata logistica intre Est si Vest si va deveni in anii ce vor urma, o puternica piata economica in Europa.

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

Str Lebedei 15, Brasov