Despre ADD VALUE SERV

Add Value Serv (www.sandler-ro.com)

Lucram pentru companii determinate sa fie in topul domeniului lor de activitate prin calitatea angajatilor recrutati, prin instruirea oferita angajatilor existenti, si prin remodelarea politicilor comerciale, de marketing si financiare, companii care se bazeaza pe un management performant si pe motivarea corespunzatoare a angajatilor, realizand o retentie pe termen lung prin sustinerea dezvoltarii profesionale.

Cautam in permanenta profesionisti si "tinere sperante" pentru domenii precum:

-servicii medicale (medici, asistente medicale etc.)
-proiectare in constructii pentru proiecte mari (arhitecti, ingineri constructori, project manageri, directori de investitii etc.)
-agri-business (productie, marketing, vanzari, ferme etc.)
-FMCG (vanzari, marketing etc.)
-consultanta in obtinerea de fonduri structurale
-manageri dornici si capabili sa faca faca unor provocari de business
-oameni de vanzari care stiu sa faca diferenta in piata

Candidatii ne cauta pentru capacitatea noastra de a-i ajuta sa identifice cele mai bune oportunitati de angajare, in dezvoltarea carierei si in luarea celor mai bune decizii. Fiecare beneficiaza de confidentialitate si suport personalizat.

Clientii nostri se bazeaza pe capacitatea de a ne incadra in timpul si bugetul alocat, fie ca e vorba de identificarea si atragerea celor mai potriviti candidati, fie ca e vorba de evaluarea si analiza potentialului de crestere a angajatilor existenti, sau de consultanta punctuala in managementul resurselor umane.

Trimite CV cu poza si asteptari salariale la vlad@sandler.com si afla mai multe despre aceasta oportunitate. Candidatii selectati vor fi contactati in urmatoarele 4 saptamani.

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

Str. Radu Boiangiu 15-17, Bucuresti