Despre ABC BABY HELP

Noi dispunem de solutiile potrivite pentru orice angajator, prin varietatea bazei noastre de date si a abilitatii, in aprecierea potentialului uman, a unei echipe tinere, profesioniste si determinate sa ofere randament maxim clientilor sai.

Echipa ABC Baby Help vine in intampinarea oricaror probleme aparute in procesul de recrutare si plasare de personal domestic, anihilandu-le pentru dumneavoastra.

Ati incredinta copilul in grija cuiva este un lucru dificil. Poate la fel de dificil ca si sa-ti incredintezi parintii bolnavi. Pentru a gasi pe cineva care sa corespunda nevoilor dumneavoastra este nevoie de timp si efort. Aici intervenim noi: o echipa profesionista care face acest lucru pentru dumneavoastra, rasplatindu-va cu linistea ce v-o da faptul ca parintele sau copilul dumneavoastra se afla pe maini bune. Intervievam potentialele bone sau persoane care vor avea grija de cei dragi, verificam referintele acestora, testam psihologic capacitatile lor, ne asiguram ca sunt sanatosi din punct de vedere medical. Toate acestea numai pentru dumneavoastra.

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

CRINUL DE PADURE SECTOR 6, Bucuresti