< Inapoi la Stiri

Primele teste pentru "pelerina care te face invizibil"

Postat de Myjob la data de 23 octombrie 2006

Cercetatori americani si britanici au realizat o pelerina care te face invizibil. Inca nu este bine pusa la punct, dar a putut deja sa faca invizibil un cilindu de arama ¿ explica un studiu publicat vineri in revista Science.
Principiul tehnic e, teoretic, simplu: undele ¿ de exemplu undele radar ¿ trec prin jurul obiectului ascuns de ¿pelerina¿ ca si cand n-ar exista. Pelerina, facuta din materiale compozite artificiale, dirijeaza micro-undele in jurul obiectului.
Citeste continuarea articolului

O caprioara europeana a nascut un ied japonez

O femela din specia cerbului comun european a dat nastere unui ied de sika japonez, dupa o fecundatie in vitro. Evenimentul deschide calea utilizarii tehnicii fertilizarii in vitro pentru salvarea speciilor pe cale de disparitie.
Biologii care au realizat premiera mondiala si-au anuntat realizarea intr-o conferinta de presa la Tours (Franta) vineri, 20 octombrie. Iedul, botezat Milou, s-a nascut pe 25 august, la crescatoria Institutului National de Cercetari Agronomice (INRA) de la Clermont-Ferrand. El este rezultatul colaborarii dintre INRA si Rezerva zoologica a Muzeului National de Istorie Naturala de la Haute-Touche, care poseda mai multe specii de cervide, printre care si sika.
Citeste continuarea articolului

Alte recomandari

Audi Ungaria protesteaza fata de planurile guvernului maghiar
Evolutia robotilor in Japonia
Fernando Alonso si Renault ¿ campionii anului la Formula 1

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti