< Inapoi la Stiri

O solutie pentru litoralul romanesc: cazinourile

Postat de Myjob la data de 23 octombrie 2006

Cazinourile ar putea fi o solutie pentru prelungirea activitatii in statiunile romanesti de la Marea Neagra ¿ considera Victor Jackovich, fost ambasador al SUA, acum ¿ consultant in sectorul privat american, invitat prin teleconferinta la masa rotunda ¿Cum valorifica turismul romanesc oportunitatile deschise de integrarea in UE?¿ desfasurata pe 21 octombrie in organizarea ROMEXPO si a CCIR- sectiunea Comert ¿ Turism.
Business-ul american, a spus Victor Jackovich este interesat de abordarea integrata in domeniul acesta al tursimului, cu alte cuvinte, pe langa hoteluri si de celelalte investitii care potenteaza la maxim oferta hoteliera: spa, terenuri de golf, centre de wellnes, modalitati de distractie pentru familii, si cazinouri.
Citeste continuarea articolului

Romanita poate sta linistita

In dosarul crimei din cartierul Primaverii, Tribunalului Bucuresti a respins contestatia formulata de avocatii familiei victimei - Bogdan Iancu. Decizia Tribunalului poate fi contestata la Curtea de Apel.
Adrian Iovan, sotul creatoarei de moda Romanita Iovan, l-a impuscat mortal in anul 2005 pe Bogdan Iancu, un tanar care intrase noaptea in casa familiei Iovan, nestiind (probabil) ca Adrian Iovan este acasa si are si arma. Dupa o fuga prin locuinta, in momentul incercarii victimei sa sara un gard, arma lui Iovan s-a descarcat in Iancu.
Citeste continuarea articolului

Alte recomandari

Revelion 2007 alaturi de Corina, Zdob si Zdub si Sofia Vicoveanca
Se schimba tevile in Aviatiei
Soc si groaza printre suporteri

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti