< Inapoi la Stiri

Prea multa sare ¿ pericol de cancer la stomac

Postat de Myjob la data de 20 octombrie 2006

Mancarea prea sarata nu e sanatoasa ¿ nu face bine la inima, dar nici la stomac. Cercetatorii japonezi au stabilit o legatura intre cantitatea prea mare de sare si cancerul de stomac.
Studiul lor, care a urmarit 2.742 de persoane de peste 40 de ani vreme de peste 14 de ani, a aratat ca cei care consumau peste 10 grame de sare isi dublau riscul de a se imbolnavi de cancer la stomac, in comparatie cu cei care consumau mai putin.
Citeste continuarea articolului

Lacul Herastrau poluat cu produse petroliere

Pe suprafata luciului de apa a lacului Herastrau, in zona podului Baneasa s-a constatat o scurgere de produse petroliere din reteaua stradala de colectare a apelor pluviale.
In vederea limitarii si inlaturarii efectelor poluarii de pe lacul Herastrau, angajatii Administratiei Lacuri Parcuri si Agrement au actionat imediat prin amplasarea de baraje filtrante de produse petroliere si au fost imprastiate materiale biodegradabile neutralizante in zonele afectate. Masurile au urmarit, de asemenea, impiedicarea raspandirii petei poluante in celelalte lacuri ale Bucurestiului.
Citeste continuarea articolului

Alte recomandari

A plecat un mare actor - Amintiri despre Badia Ernest Maftei
Cimitirul Vesel din Sapanta ¿ cel mai puternic brand romanesc
Munaf ¿ lasat pe mana irakienilor

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti