< Inapoi la Stiri

Va fi duminica baie de sange in America? Al Qaeda ameninta!

Postat de Myjob la data de 20 octombrie 2006

Sapte orase americane (New York, Atlanta, Miami, Houston, Oakland, Cleveland si Seattle) sunt amenintate de gruparea Al Qaeda cu o baie de sange, se arata intr-un comunicat postat pe un site islamist.
Teroristii ameninta ca duminica vor fi activate bombe radioactive, detonarile urmand a avea loc in apropierea stadioanelor, in timpul meciurilor din liga profesionista de fotbal american. Conform comunicatului de pe site-ul islamist, cel putin o suta de mii de persoane vor muri in urma exploziilor si alte zeci de mii de oameni isi vor pierde viata, in timp, din cauza contaminarii radioactive.
Citeste continuarea articolului

Nou prototip de vaccin impotriva gripei aviare

Sanofi-Pasteur a anuntat miercuri ca vaccinul prototip contra virusului gripei aviare H5N1 pre-pandemic produce anticorpi capabili sa neutralizeze si o tulpina suplimentara in afara celei contra careia era indreptat initial. Aceasta calitate il califica mai bine pentru a fi vaccin-candidat in campania de pregatire a unei eventuale pandemii. Rezultatele laboratorului Sanofi-Pasteur au fost prezentate miercuri la Viena, la a II-a Conferinta internationala Influenza Vaccines for the World. Necunoscand varianta de virus susceptibila sa provoace o pandemie de gripa aviara umana, cercetatorii incearca sa puna la punct vaccinuri numite pre-pandemice, vizand variantele actuale ale virususui H5N1 sau ale altor virusuri aviare cu risc potential pentru om.
Citeste continuarea articolului

Alte recomandari

Astronomii au descoperit o coliziune intre doua galaxii
Nisa vinurilor romanesti - reorientarea spre vinuri de calitate?
Michael Jordan vede echipele europene de baschet in NBA

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti