< Inapoi la Stiri

55 de milioane de lei onorariul lui Maruta pentru o seara la Bachus

Postat de Myjob la data de 18 octombrie 2006

Cunoscutul prezentator de la TVR, Catalin Maruta, va incasa nu mai putin de 55 de milioane lei vechi pentru singura seara in care va fi maestru de ceremonii, la Festivalul ¿Bachus 2006¿, potrivit unei situatii aflate in posesia directorului Directiei de Cultura, Paraschiv Usturoiu.
Maruta va sta la Focsani citeva ore, el urmind sa se intoarca in Bucuresti imediat dat fiind ca este realizatorul unei emisiuni matinale la un post de radio.
Citeste continuarea articolului

Vaccin anti-HIV in faza de testare

Un cercetator de la Universitatea Western Ontario, Canada, a pus la punct un vaccin impotriva virusului HIV, pentru care a obtinut fonduri ca sa inceapa faza testelor clinice pe om. O companie coreeana a anuntat marti ca este dispusa sa finanteze testele.
Societatea Curocom va investi 15 milioane de dolari canadieni (10,5 milioane de euro), necesari pentru prima si a doua faza de cercetari asupra vaccinului elaborat de dr. virusolog Yong Kang.
Dr Kang sustine ca procesul de omologare a vaccinului ¿ daca acesta se dovedeste eficient ¿ ar putea costa pana la 50 de milioane de dolari canadieni (35 de milioane de euro). Deocamdata insa, e prea devreme sa se stie daca vaccinul va trece toate testele cu succes.
Citeste continuarea articolului

Alte recomandari

Wesley Snipes a fost acuzat de evaziune fiscala
Caldura in Bucuresti!!!
Bilant ingrijorator al soldatilor americani ucisi in Irak

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti