< Inapoi la Stiri

Mirel Radoi la Real Madrid?

Postat de Myjob la data de 18 octombrie 2006

Sefii cluburilor Steaua Bucuresti si Real Madrid, Gigi Becali si Ramon Calderon, au discutat marti, in timpul dineului oficial, detaliile unui viitor transfer al lui Mirel Radoi la clubul madrilen.
Potrivit finantatorului Stelei, capitanul echipei din B-dul Ghencea va fi imprumutat in iarna pentru 6 luni la Real Madrid, cu optiunea de a fi cumparat definitiv pentru 20 de milioane de euro (Becali spusese in urma cu cateva luni ca-i va da drumul lui Radoi pentru mai mult de 10 milioane de euro).
Citeste continuarea articolului

Problemele cu memoria pot fi rezolvate in viitorul apropiat

Potrivit CNN, Gordon Bell, cercetator in cadrul Microsoft, lucreaza la un dispozitiv menit sa pastreze toate amintirile pe care le poate avea o persoana in decursul vietii. Ideea lui inglobeaza de fapt construirea unui mecanism ce are la baza jurnalul clasic ajutat de un program ce adapteaza in format digital toate informatiile pe care o persoana le memoreaza zilnic.
Proiectul lui Bell este impartit in doua sectiuni: prima se refera la eforturile depuse de catre acesta pentru a inregistra toate informatiile pe care le primeste in decursul unei zile, de la filmele pe care le vizioneaza pana la cartile pe care le citeste. Motivul acestui demers este transcrierea acestui flux de informatie in format digital. A doua sectiune se ocupa cu dezvoltarea unui software ce poate citi acest tip de arhiva si ce poate fi folosit la scara mondiala.
Citeste continuarea articolului

Alte recomandari

Brasovul, "adjudecat" de Revelion
Bukovski afirma ca UE seamana...cu URSS
S-a gasit tratament pentru colonul spastic

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti