< Inapoi la Stiri

Romance ranite in accidentul de metrou din Roma

Postat de Myjob la data de 17 octombrie 2006

In urma accidentului de metrou de marti dimineata de la Roma, cand doua garnituri s-au ciocnit, s-au inregistrat peste 100 de raniti, dar si un mort. Printre cei raniti se afla si doua romance, internate la spitalul San Giovani. Una dintre ele este in stare extrem de grava. Accidentul s-a produs atunci cand o garnitura de metrou, care circula cu o viteza de cca 40 de kilometri pe ora, a lovit din spate un alt tren, oprit in statia Vittorio Emanuelle, aflata in plin centrul capitalei Italiei.
Citeste continuarea articolului

Va fi aglomeratie pe Luna

La aproape 34 de ani de la ultima calatorie a unui american pe Luna, SUA, Rusia si Japonia isi anunta intentiile de a trimite noi misiuni pe satelitul Pamantului. Aceste intentii se vor materializa in curand prin lansarea unei serii de sonde spre Luna, care sa colecteze date privind structura geologica si potentiale resurse.
"Lunar Reconnaissance Orbiter", pregatit de SUA, va fi gata in 2008, dar s-ar putea ca India, Japonia si China sa i-o ia inainte si sa-si puna la punct vehiculele de explorare lunara. Japonia ar putea fi prima care sa lanseze un satelit, Selene, in 2007.
Citeste continuarea articolului

Alte recomandari

Basescu face lumina¿
SUA la 300 000 000
Madonna si-a adus copilul infiat acasa

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti