< Inapoi la Stiri

Inca o crima de rasunet in Moscova

Postat de Myjob la data de 17 octombrie 2006

La Moscova, in aparatamentul sau a fost ucis directorul administrativ al ITAR-TASS Anatoli Voronin. Crima s-a produs in noaptea de duminica spre luni. Corpul neinsufletit a fost descoperit astazi de soferul victimei, care a anuntat militia. Anatoli Voronin are urmele mai multor lovituri de cutit, inclusiv una mortala in zona gatului. Nu s-a formulat o versiune oficiala care sa contina eventuale piste ale investigatiei.
Anatoli Voronin avea 55 de ani si lucra pentru ITAR-TASS de 23 de ani.
Este a treia crima de rasunet in Moscova in ceva mai mult de o luna: dupa uciderea primului adjunct al guvernatorului Bancii Centrale a Rusiei, Anatoli Kozlov - o crima la comanda, a urmat uciderea jurnalistei de investigatie Anna Politkovskaia ¿ o crima la comanda care a atras reactia intregii lumi, Anna Politkovskaia fiind unul din cei mai acerbi critici ai politicii Kremlinului in Cecenia si ai incalcarilor drepturilor omului in aceasta regiune nord-caucaziana.
Citeste continuarea articolului

Ferma de porci pentru transplanturi de organe, construita la Socodor, Arad

Un grup de cercetatori aradeni, care beneficiaza de suport informativ oferit de un institut american, au conceput un proiect privind realizarea unei ferme de porci transgenici din care vor fi prelevate organe pentru a fi transplantate la oameni, fara a se mai astepta aparitia unui donator uman. Astfel, vor putea fi prelevate de la porci organe precum inima, ficatul, rinichii, vasele sanguine, corneea, oasele, tendoanele si pielea. De asemenea, din porci se va utiliza substanta proteica pentru tratamentele din cazurile de diabet.
Citeste continuarea articolului

Alte recomandari

CEC ar trebui privatizat prin subscriptie publica
Cesaria Evora ¿ ¿Diva desculta¿, antivedeta geniala
Noi specii de orhidee

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti