< Inapoi la Stiri

New York: furtuna de zapada in octombrie

Postat de Myjob la data de 16 octombrie 2006

In statul New York s-a dat avertisment pentru caz de inundatie dupa ce zapada record care a cazut pe neasteptate in aceasta regiune a inceput sa se topeasca. 350 de mii de case si intreprinderi inca nu au curent.
Vineri in partea de vest a statului New York au cazut 60 de centimetri de zapada. Sambata s-a ridicat interdictia de circulatie si s-a redeschis aeroportul. Compania de electricitate National Grid are inca 229.000 de clienti in pana, iar New York State&Gas - 120.000 de clienti in intuneric.
Citeste continuarea articolului

Magneziul - mineralul antistress

Indispensabil pentru metabolismul uman, dar si un sedativ pentru sistemul nervos, magneziul nu este fabricat de organism, deci trebuie asigurat prin alimentatie. Carenta de magneziu se manifesta prin oboseala, irascibilitate, palpitatii, uneori insomnii. Sunt simptome frecvente la persoanele care tin cure drastice de slabire, femeile gravide, sportivii si marii consumatori de alcool. Magneziul se pierde si prin anumite tehnici de preparare a hranei. In plus, el nu se se pastreaza in organism mai mult de 2 â¿¿ 3 zile, deci trebuie reinnoit mereu.
Citeste continuarea articolului

Alte recomandari

De la 1 noiembrie, zburati mai ieftin cu TAROM.
Primaria Busteni a cumparat un ceas cu 9.000 de euro
Romania s-a calificat la Mondialul de rugby

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti