< Inapoi la Stiri

Cine il detine pe Munaf?

Postat de Myjob la data de 16 octombrie 2006

Un cetatean american a fost judecat in Irak acuzat pentru participare la rapirea jurnalistilor romani anul trecut si a fost condamnat la moarte, a declarat purtatorul de cuvant al Ambasadei SUA la Bagdad, fara sa dea nume, dar potrivit oficialitatilor de la Bagdad si avocatilor condamantului, este vorba de Mohammad Munaf.
Avocatii lui au cerut tribunalului federal din Washington sa nu-l transfere fortelor irakiene. Conform autoritatilor irakiene, Munaf ar fi marturisit ca a complotat pentru rapirea jurnalistilor romani si ar fi aranjat sa para si el victima. Avocatul Jonathan Hafetz de la Centrul Brennan pentru justitie de la Universitatea de drept din New York sustine ca marturisirile au fost facute sub tortura, scrie The New York Times (15 octombrie).
Citeste continuarea articolului

"A fi prieten cu toata lumea"- greseala nr.1 facuta de catre un sef

Majoritatea angajatilor sunt de parere ca " lipsa de incredere in subalterni " si " a fi prieten cu toata lumea " reprezinta principalele greseli facute de catre sefii lor.
Acestea sunt doar cateva concluzii extrase din studiul realizat de catre firma Development Dimension International( DDI), companie specializata in consultanta pe probleme de resurse umane. Potrivit aceluias studiu, ce a fost condus inainte de " Ziua Sefilor" ( sarbatorita pe 16 octombrie), sefii de sex masculin sunt considerati a fi aroganti iar sefii de sex feminin sunt criticati pentru lipsa de comunicare intre ei si subalterni.
Citeste continuarea articolului

Alte recomandari

Noi blocari ale circulatiei in Bucuresti incepand de luni
Act final in disputa dintre Papa si Islam?
Liga I etapa a 11-a in patru zile

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti