< Inapoi la Stiri

Cel mai bun medic oncolog traieste in Romania

Postat de Myjob la data de 11 octombrie 2006

Cel mai bun tinar oncolog medical din estul Europei, declarat cel mai bun din intreaga Europa in cursul anului trecut, traieste si munceste la Alba Iulia, la Spitalul Judetean. Se numeste Razvan Curca si va implini, cam peste o luna, 35 de ani. De curind, a devenit si medic primar, si se pare ca este cel mai tinar doctor care are aceasta calitate. Are un CV mai mult decit impresionant, si se poate lauda cu realizari mai mari decit multi dintre colegii sai mai virstnici, care profeseaza in centre medicale de renume din tara. Valoarea sa este recunoscuta atit pe plan intern cit si international, primind chiar si dreptul de a testa medicamente pentru firme de renume din vestul Europei si din Statele Unite.
Citeste continuarea articolului

Inca un bancher ucis la comanda in Moscova

Aseara a fost omorat cu un glont tras in cap Alexandr Plohin, managerului unei subsidiare a Vneshtorgbank din Moscova. Crima s-a produs in blocul in care locuia bancherul, aproape de intrarea in apartamentul acestuia. Langa el s-a gasit tubul cartusului tras, calibrul 7,62. Arma inca nu s-a descoperit, se presupune ca era un pistol TT.
Nu se stiu exact motivele crimei, se presupune ca puteau avea legatura cu activitatea sa profesionala. Se pare ca Plohin primea in ultimul timp multe telefoane de amenintare. Dupa cum noteaza publicatia Lenta.ru, cazurile de ucidere la comanda a unor bancheri in Moscova nu sunt o raritate, in ultimii 7 ani au fost 3 asemenea cazuri.
Citeste continuarea articolului

Alte recomandari

Criza de informaticieni la Cluj
Danemarca vede in Romania si Bulgaria perlele Uniunii Eurpene
S-au tras la sorti meciurile din turul 3 al cupelor europene la handbal

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti