< Inapoi la Stiri

IMOBILIARE: Romania si Bulgaria - la concurenta cu Orientul Mijlociu

Postat de Myjob la data de 9 octombrie 2006

Dificil de imaginat, poate, dar Libanul, in pofida crizei de peste o luna in relatiile cu Israelul din cauza atacurilor militiilor Hezollah si a operatiunilor militare care au zguduit tara, nu si-a pierdut atractivitatea pentru dezvoltatorii imobiliari. Potrivit Financial Times, o firma din Dubai avand ca obiect de activitatea construirea si vinderea de apartamente de lux, avea un proiect in derulare in Damasc in momentul izbucnirii crizei. Consultantul ales pentru decoratiuni interioare in acest proiect, in mare parte si pentru numele ei, era ex-sotia lui oinald Trump, Ivana Trump. Dupa ce criza a trecut, nici unul din clientii initiali nu si-a declinat interesul pentru proiect.
Nu doar Bulgaria si Romania sunt la mare cautare pentru investitorii in imobiliare sau, pur si simplu, cei dornici sa-si faca o a doua casa intr-un loc placut. Europenii, mai ales britanicii care investesc in acest business sunt atrasi in egala masura de Liban, Siria, Iordania, Libia. Motivul interesului, pe langa preturi: caldura si soare in cea mai mare parte a anului, un mix-cultural atractiv. Acestea vin la rand dupa boom-ul inregistrat de Egipt sau statiunile de la Marea Rosie, de Emiratele Arabe Unite sau Dubai.
Citeste continuarea articolului

Sa fii invizibil poate deveni o realitate?

Invizibilitatea era pana nu demult de domeniul science fiction. Acum insa,oamenii de stiinta au gasit o cale sa face obiectele sa dispara. Gaselnita este folosirea unui metamaterial cu o stuctura hibrida complexa, metal si izolator, care face lumina sa lunece in jurul obiectului, ca fluxul de aer in jurul aripii avionului. In procesul de refractie, acest material interactioneaza cu lumina in asa fel incat lumina se misca mai repede prin material decat in vid.
Citeste continuarea articolului

Jolie lucreaza in India la un film produs de Brad Pitt
30.000 de persoane s-au interesat de cariera militara
Ernesto Che Guevara ¿ emblema culturala sau idol ?

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti