< Inapoi la Stiri

INCREDIBIL: Oamenii de stiinta au reusit sa teleporteze obiecte

Postat de Myjob la data de 5 octombrie 2006

Teleportarea oamenilor in stilul Star Trek este de domeniul science-fictionului, totusi oamenii de stiinta din Danemarca au reusit teleportarea informatiei din lumina in materie aducand stiinta comunicatiei cuantice mult mai aproape de realitate.
Pana acum, s-a reusit teleportarea obiectelor similare cum ar fi: lumina sau atomii individuali pe o distanta scurta dintr-un loc in altul intr-o fractiune de secunda. Profesorul Eugene Polzik si echipa sa de la Universitatea Institutului din Copenhaga - Danemarca au reusit sa faca un pas mai departe, folosind in procesul de transfer atat lumina cat si materia.
Citeste continuarea articolului

Locuri de veci mai scumpe decat locuintele in Moscova

Pentru locuitorii Moscovei, costul unui loc de veci depaseste pretul pe care trebuie sa-l plateasca pentru un apartament de lux ¿ se arata intr-un articol aparut in ¿Averea¿ (5 octombrie). Pentru un loc in cimitirul Vagankovskoe s-a platit suma de 37.000 de dolari, bani cu care s-ar putea achizitiona un imobil amplasat in centrul capitalei. Criza locurilor de veci a aparut in capitala rusa cand tot mai multe spatii au fost invadate de constructii civile, putina atentie fiind acordata locurilor de veci. Astfel, cimitirele si-au pastrat dimensiunile de acum 50 de ani, devenind treptat neincapatoare.
Citeste continuarea articolului

Dumitru Staniloae ¿ un teolog al dragostei crestine
Romtelecom isi face televiziune
Arbitrii spanioli la meciul Romania ¿ Belarus

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti