< Inapoi la Stiri

Reglementari UE pentru bagajul de mana in avioane

Postat de Myjob la data de 28 septembrie 2006

Reglementari UE pentru bagajul de mana in avioane

Comisia Europeana a convenit un nou set de conditii care vor fi impuse pentru bagajul de mana si obiectele care pot fi luate la bord in timpul calatoriilor pe calea aerului.
Cea mai importanta restrictie este limitarea cantitatii de lichide care poate fi luata la bord la 1 litru ¿ in recipient transparent si cu posibilitatea de reinchidere etansa dupa o eventuala verificare.
Regulile vor fi definitivate saptamana viitoare si vor fi adoptate in noiembrie. Se observa o diferenta de abordare intre UE si reglementarile americane. In timp ce SUA a relaxat reglementarile si permite in cursele SUA-Europa aducerea la bord a lichidelor achizitionate in magazine ¿duty-free¿ de pe teritoriul aeroportului, in timp ce Comisia europeana intentioneaza sa interzica, numai pe cursele catre SUA, aducerea la bord a bauturilor din "duty-free".
Citeste continuarea articolului

Puternic seism urmat de tsunami in insulele Samoa

Un cutremur cu intensitatea de 7 grade s-a produs in largul insulelor Samoa, in oceanul Pacific, provocand un tsunami care a atins coastele din apropierea epicentrului ¿ a anuntat Centrul de alarma de tsunami pentru Pacific, situat in Hawai. Institutul American de Geofizica a apreciat magnitudinea cutremurului la 6,7 grade.
Citeste continuarea articolului

Romania va intalni Franta in Cupa Davis
Leopardul Leo - parteneriat americano-pakistanez
Intalnire de taina?

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti