< Inapoi la Stiri

Logan Break se lanseaza oficial la Paris

Postat de Myjob la data de 28 septembrie 2006

Logan la Salonul Auto de la Paris editia 2006

Logan Break se lanseaza oficial la Salonul Auto de la Paris ¿ una dintre cele mai importante expozitii pentru productia de masini de serie si concept-cars - se va desfasura anul acesta intre 30 septembrie si 15 octombrie la Porte de Versailles. Prima editie a acestui salon a fost organizata in anul 1898 de catre Albert de Dion, devenind astfel primul salon auto desfasurat la nivel mondial.
In 2006 organizatorii evenimentului se asteapta sa primeasca peste 1.5 milioane de vizitatori ce vor putea sa admire exponate ale celor 500 de marci participante din peste 40 de tari.
Printre evenimentele ce vor avea loc se numara o colectie de automobile de epoca, o pista de karting , o pista de raliu pentru tineri dwe 18-25 de ani, un campionat de condus virtual, test-drive pe trasee urbane.
Citeste continuarea articolului

Un nou scandal politic in Polonia

Presa occidentala vorbeste de instabilitatea din noile membre UE, referindu-se la Ungaria si Polonia, jurnalistii polonezi vorbesc de alegeri anticipate dupa ce a fost data publicitatii inregistrarea unei convorbiri in care un oficial de rang inalt din acest partid a negociat posturi cu un parlamentar din opozitie pe care incerca sa-l convinga sa se mute in colaitia la guvernare. Aceasta lovitura data principalului partid la guvernare vine foarte curand dupa lovitura de saptamana trecuta , cand demitere intempestiva a unui vice-premier a adus cabinetul de colaitie in situatia de a nu mai avea majoritate parlamentara.
Noul scandal a izbucnit dupa difuzarea unei inregistrari realizate de TVN care arata cum Renata Beger, o membra marcanta a partidului Auto-apararii solicita un post in ministerul agriculturii in schimbul schimbarii partidului intr-o discutie cu Adam Lipinski, un consilier al premierului Jaroslaw Kaczynski. Lovitura este cu atat mai mare pentru Partidul Lege si Dreptate, cu cat campania electorala a acestui partid s-a cladit pe nevoia de a curata si reforma viata publica in Polonia , de a rupe cu modalitatile invechite si corupte de conducere a partidelor.
Citeste continuarea articolului

Topul celor mai puternici romani, lansat la Cluj
Cel mai mare rubin din emisfera nord-vestica
Liga Campionilor etapa a 2-a

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti