< Inapoi la Stiri

Un eveniment la superlativ - "Balul Bobocilor Diplomati"

Postat de Myjob la data de 22 februarie 2007


Organizat de Asociatia Studentilor Economisti din Romania(ASER) si de Consiliul Studentesc REI, ''Balul Bobocilor Diplomati'' va aduce, ca si anul trecut, o multime de surprize ce vor atrage atat studentii din cadrul Facultatii de Relatii Economice Internationale, cat si intreaga Academie de Studii Economice.

Impreuna cu invitatul nostru special, Cristi Nitu, ne propunem sa realizam un adevarat spectacol ce are ca slogan ''Love is in the air!''.

Pe langa traditionalele concursurii de Miss si Mister, evenimentul va rezerva o serie de concursuri surpriza, momente speciale, distractie si 2 concerte: Anda Adam si Suie Paparude.
ASER o face cel mai bine!...asa ca te asteptam si pe tine miercuri, 28 februarie, ora 20.00 in Kristal Glam Club.

Profitati acum de preturile scazute de numai 15RON din perioada 19-27 februarie si procurati-va biletele de la standurile special amenajate din Academia de Studii Economice. Ele se pot achizitiona si in seara evenimentului direct de la Kristal Glam Club.

Parerea ta conteaza! Intra pe www.aser.ro pentru a-ti putea vota preferatii!

Votati acum! Contati acum!

www.aser.ro


Cum gasesti si cum ''profiti'' de un mentor

Mentorul ca sprijin in atingerea obiectivelor profesionale

Atunci cand doresti sa-ti faci o cariera ai nevoie de cineva care sa te sfatuiasca, de cineva care deja cunoaste drumul pe care vrei sa il urmezi, adica de un mentor. Mentorul este persoana care te incurajeaza, sfatuieste si sprijina in evolutia carierei. In acelasi timp, el iti ofera asistenta practica pentru a se asigura ca ai posibilitatea sa-ti atingi obiectivele de dezvoltare profesionala si personala. El este cel care cunoaste domeniu, poate oferi variante de solutionare a problemelor tale. In acelasi timp este cel care a facut ceea ce vrei tu sa faci si a avut si are succes.

Sa cauti un mentor in cadrul companiei in care lucrezi este uneori primul impuls. De exemplu, atunci cand te gandesti daca sa accepti sau nu un job, verifici cum este viitorul tau sef. Pe de o parte este adevarat ca vei avea numai de castigat daca vei lucra alaturi de un manager mentor care sa te indrume permanent. Dupa cum stim, acest noroc ni-l putem face singuri daca ne cautam sefi alaturi de care sa fim instruiti si sfatuiti in rol de ucenici.

Insa gasirea unui mentor intr-o alta persoana decat seful tau este indicata chiar si in cazul in care ai un sef bun, pentru ca acesta va poate ajuta in nenumarate feluri, mergand pana la o propunerea spre avansare. Uneori, acest prim impuls de a-ti alege seful drept mentor, incurajat de faptul ca relatia cu el este una cordiala, nu este intotdeauna o alegere adecvata. Pe de o parte, relatia dintre manager si subordonat se poate complica sau chiar tensiona, iar pe de alta parte, discipolul ii poate solicita managerului, constient sau nu, sa joace in permanenta rolul de mentor. Evident, liderul-mentor nu isi poate dedica tot timpul indrumarii unui discipol.

Citeste continuarea articolului

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti