< Inapoi la Stiri

Evenimentul Lunii Februarie!

Postat de Myjob la data de 18 februarie 2007


Asociatia Studentilor Economisti din Romania este una dintre cele mai cunoscute si puternice organizatii studentesti, cu o traditie de 9 ani,din Academia de Studii Economice, ce are la baza imaginea studentului economist.

Organizam conferinte, intalniri, seminarii, dezbateri, cursuri la care participa studenti si specialisti din tara si din strainatate.

Studentii facultatii Relatii Economice Internationale sunt fondatorii ASER de aceea este o traditie ca noi sa ne ocupam de buna organizare si promovare a acestui eveniment, astfel va invitam la ''Balul Bobocilor Diplomati''.

In februarie ''Love is in the air!'' so... daca esti indragostit, cu capul in nori si extenuat dupa sesiune vino Miercuri, 28 Februarie la orele 20.00 in Kristal Glam Club.

Invitatul nostru special, Cristi Nitzu va intretine atmosfera si distractia pe tot parcursul evenimentului!

Asociatia Studentilor Economisti din Romaniasi Consiliul Studentesc REI iti pregatesc multe momente surpriza, ''inimioare'', buna dispozitie, un spectacol de zile mari prin cele 2 concerte: Anda Adam si Suie Paparude.

Nu ai cum sa ratezi, asa ca te asteptam sa ni te alaturi la distractie !

Profitati de preturile mai scazute ale biletelor de dinainte de bal de la standurile special amenajate din ASE, insa acestea pot fi procurate si in seara evenimentului de la Kristal Glam Club.

Va invitam sa accesati site-ul www.aser.ro daca vreti ca parerea voastra sa fie luata in considerare in alegerea Miss si Mister.

Intrati si votati.

www.aser.ro

Cand nu gasesti un loc de munca

7 pasi pentru recastigarea increderii de sine

Putini oameni sunt chiar atat de nepasatori pentru a nu se simti deprimati de faptul ca nu-si gasesc un loc de munca. Mai ales cand ii vezi pe cei din jurul tau foarte multumiti de jobul bine platit de care au facut rost. Cei care nu au un loc de munca mult timp se simt deseori inutili, si se tem ca nu vor mai lucra niciodata. Si daca ai trecut si prin traumatizanta experienta de a fi concediat depresia bate la usa.

1. Nu te compara cu ceilalti. Impactul pierderii unei slujbe difera de la om la om. Asadar, primul lucru de facut ar fi sa nu te compari cu ceilalti. La fel si in ce priveste respingerea unui CV sau pierderea unui interviu. Temerile de genul ''nu o sa-mi gasesc niciodata un job'', ''societatea, politica sau economia actuala sunt vinovate'' sunt prea generale, daca nu chiar exagerate. Ele se pot rezolva prin reducere la temeri obiective cum ar fi ''nu am corespuns cerintelor jobului si de aceea am picat intreviul'' sau ''am nevoie de o pregatire profesionala mai buna'', probleme la care se poate gasi o rezolvare: un curs de pregatire sau aplicarea la ofertele la care indeplinesti cerintele.

2. Acorda-ti timpul de care ai nevoie. Nu exista metode universale pentru revenire si recapatarea increderii in sine. Acorda-ti exact timpul de care ai nevoie, nici mai mult nici mai putin. Prea putin timp inseamna sa construiesti pe nisipuri miscatoare, iar prea mult poate duce la delasare. Ca si in cazul exercitiilor fizice, poti sa te alaturi unui grup pentru suport. Uneori e mai usor sa vezi posibilitatile pe care le are altcineva. De aceea unul-doi prieteni care au acelasi scop de a gasi o slujba si de a-si construi o cariera pot fi un bun suport pentru momentele in care vrei sa renunti, pentru a evidentia noi perspective si ati pastra simtul umorului. Nu te lasa descurajat de refuzuri. Cautarea unui job e perioada de tranzitie in care refuzurile sunt absolut normale.

Citeste continuarea articolului

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti