< Inapoi la Stiri

5 pasi pentru a fi gata de interviu

Postat de Myjob la data de 1 februarie 2007


Pregatire si ¿echipare"

1. Atunci cand esti sunat si chemat la interviu cere si noteaza: numele companiei, numele persoanei cu care te vei intalni, adresa, un numar de telefon la care sa poti anunta in caz ca intarzii sau nu ajungi la interviu. Asigura-te ca ai notat numele intervievatorului corect. Daca din cauza emotiilor ai uitat sa intrebi ceva, suna inapoi si intreaba. Nestiinta s-ar putea sa te coste. Si mai ales intreaba pentru ce post esti chemat. Se poate ca respectiva firma sa aiba mai multe joburi pe site.

2. Urmatorul pas este documentarea. Afla tot ce poti despre companie si persona cu care te vei intalni. Este foarte important sa te prezinti la interviu detinand cat mai multe informatii despre companie (mod de functionare, probleme, planuri de extindere, parteneri). Este posibil ca in interviu angajatorul sa strecoare intrebari in acest sens, pentru a verifica cat esti de motivat. Daca firma este una de dimensiuni reduse, despre care nu se pot afla mai multe date, ar trebui sa cunostii macar profilul si domeniul de activitate al acesteia.

3. Pregateste-ti o mapa care, pe langa CV-ul printat, sa contina scrisori de recomandare si materiale cu care sa iti poti sustine prezentarea. Calculeaza-ti bine timpul necesar ca sa ajungi la interviu si sosesti la timp. O data ajuns la destinatie, trebuie sa lasi o impresie cat mai buna. De obicei, cei care tin interviul vor trage concluzii despre tine inca din primele minute ale intalnirii. De aceea este important orice detaliu legat de prezentarea personala.

Citeste continuarea articolului

Inscriere pentru munca in strainatate

Pe tot parcursul lunilor februarie si martie 2007 are loc actiunea de inscriere in banca de date pentru persoanele de sex feminin care doresc sa lucreze in strainatate in domeniul agricol. Actiunea se desfasoara la sediul Oficiului pentru Migratia Fortei de Munca, str.Valter Maracineanu nr.1-3, sector 1- Bucuresti, intre orele 09.00-16.00.

PERSOANELE INTERESATE TREBUIE SA AIBA VARSTA CURPINSA INTRE 18 SI 45 DE ANI.

Documentele necesare sunt urmatoarele:

- Copie B.I. sau C.I. cu valabilitate de min. 6 luni ;

- Copie pasaport cu valabilitate de min. 6 luni;

- Fisa personala (tipizat OMFM);

- C.V. in limba romana ( tipizat OMFM);

- Copie legalizata a certificatului de absolvire

- Calificare sau dovada din care sa rezulte experienta in domeniul agricol;

Citeste continuarea articolului

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti