< Inapoi la Stiri

Credite pentru locuinte, cu dobanda fixa

Postat de Myjob la data de 27 septembrie 2006

Leul se va intari dupa intrarea in UE, afirma Bogdan Baltazar

Vartan Arachelian : Domnule Baltazar, sunteti un expert in monezile europene, in moneda europeana sau in raportul in care se afla leul cu moneda europeana si v-as ruga sa-mi spuneti cum vedeti dumneavoastra evolutia leului dupa 1 ianuarie, cand, iata, Romania va fi primita in Uniunea Europeana?
Zadig Mouradian : Este interesant ce s-a intamplat pana la 1 ianuarie. Eu cred ca leul va pastra un curs destul de stabil fata de moneda unica europeana, fata de euro, prevad spre sfarsitul anului, devenim tot mai interesanti membri ai Uniunii Europene, deci vor veni bani, atat ca investitii directe cat si ca investitii de portofoliu, imobiliare, speculative daca vreti sa le numiti. Deci vor veni bani, si vin bani straini. Se vor schimba in lei si deci leul creste, vor fi si plecari, caci este o piata libera, in care nici nu intra nimeni daca nu poate sa iasa liber, deci eu vad finalul de an cam pe la 3,48¿3,50 ¿ un euro, dupa acea cred ca va continua in acelasi fel, cu foarte usoara tendinta de apreciere a leului, adica cu suisuri, cu coborasuri, dar linia de tendinta va fi de o usoara apreciere. Sigur ca Banca Nationala va veghea foarte strans, fiindca o apeciere foarte mare a leului ar aduce dezavantaje competitive exportatorului.
Citeste continuarea articolului

ALTE RECOMANDARI:

Raiffeisen Banca pentru Locuinte da credite cu dobinda fixa

Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL) a inceput sa acorde clientilor sai, care indeplinesc conditiile impuse de banca, credite in lei cu dobinda fixa de 6% pe an. Finantarile obtinute pot fi folosite exclusiv pentru imbunatatirea domeniului locativ ¿ informeaza ¿Cotidianul¿ (27 septembrie). Pentru a putea beneficia de un Credit Locativ oferit de banca, clientul trebuie sa indeplineasca simultan trei conditii. Prima este sa economiseasca cel putin 18 luni, cea de-a doua sa aiba in cont la finalul acestei perioade cel putin 50% din valoarea contractului si, nu in ultimul rind, sa indeplineasca scoringul bancii pentru a beneficia de imprumut.
Citeste continuarea articolului

Rapid si Dinamo ataca Grupele Cupei UEFA
20 de insule din Oceanul Pacific de vanzare
Restrictii de circulatie in Bucuresti pentru francofonie

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti