< Inapoi la Stiri

CUM MI-AM PETRECUT SFARSITUL... SAPTAMANII

Postat de Myjob la data de 26 septembrie 2006

Am ezitat sa fac un raport despre ceea ce mi-a fost dat sa traiesc sambata, dar cum s-au brodit niste coincidente m-am hotarat sa le fac publice. Am fost invitat spre ora pranzului sa beau o bere cu cei cu care am fost coleg in tineretea mea... revolutionara. Dupa amiaza am vazut filmul tanarului regizor Catalin Mitulescu, ¿Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii¿.
Deocamdata despre intalnirea fostilor ziaristi de la ¿Scanteia tineretului¿. Cu unii dintre ei am fost coleg cinci ani, 1965-1970. In rastimp randurile s-au subtiat, iar obrajii multora s-au ingrosat. Unii au fost contrariati ca ma vada alaturi de ei. Nedumerirea avea un schepsis; nu stiu daca fusesem atunci oaia neagra, dar, de buna seama ma considerau asa, dupa... Afland ca pana acum s-au revazut cel putin o data pe an, am ridicat din umeri: ¿Nu obisnuiesc sa merg unde nu sunt invitat!¿ - am raspuns cam acru. Au lasat sa pricep ca ezitasera sa ma invite, preintampinand un posibil refuz. ¿Ce putin te cunosc ceilalti!¿ - m-am gandit si le-am marturisit ca cei cinci ani de la Scanteia Tineretului au fost cei mai frumosi din viata mea profesionala.
Citeste continuarea articolului

ALTE RECOMANDARI:

Ati citit blogul spatial al lui Anusheh Ansari?

Anusheh Ansari, turista spatiala americana de origine iraniana, de 40 ani, care se afla acum pe Statia Orbitala Internationala se simte bine si traieste cu intensitate fiecare clipa a celor 11 zile ale calatoriei sale. Anusheh Ansari studiaza cu multa atentie Pamantul, asa cum apare el privit prin hublou, si Spatiul. Ea face multe folografii si filmeaza. Poate ca cel mai interesant este sa-i cititi blogul. Postarile ei sunt sincere, cu descrieri nesofisticate, directe, interesante, calde si cu umor ¿ iti ofera o imagine sensibila, pur feminina, a calatoriei spre orbita. Veti afla ca a avut rau de ¿orbita¿ , ca pe Statia Orbitala s-a simtit ¿ca acasa¿ , veti afla cat de dificile sunt pe orbita gesturile simple de pe Pamant cum ar fi spalatul pe dinti. Sau spalatul pe cap , un proces laborios, in cursul caruia intai formezi o mare bula de apa in jurul capului, apoi te speli cu sampon uscat si multa grija, pentru a nu imprastia mici bule de apa prin tot spatiul.
Citeste continuarea articolului

Raport militar secret despre efectele negative ale razboiului din Irak
Incalzirea va face din Pamant "o planeta diferita"
Iglu de Lux la Balea lac

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti