< Inapoi la Stiri

Tinerii intreprinzatori mai au o saptamana pentru a se inscrie la CIEL Awards

Postat de Myjob la data de 25 septembrie 2006

30 septembrie este data limita pana la care se pot face inscrieri la CIEL Awards. Proiectul Fundatiei CIEL Romania este destinat tinerilor care doresc sa-si lanseze propria afacere sau sa isi construiasca o cariera in economie. Toate informatiile referitoare la inscrieri pot fi gasite pe site-ul www.cielawards.ro. CIEL Awards are trei sectiuni de concurs: cele mai bune planuri de afaceri pentru proiectele de ¿business start-up¿, cei mai buni studenti in Economie si cei mai buni tineri economisti CECCAR. Tinerii antreprenori pot concura la sectiunea CIEL Awards Business Start Up
Premiile acestei sectiuni constau in: capital initial (pana la 5.000 de Euro), credit fara dobanda de pana la 25.000 de Euro, tehnica de calcul (laptop-uri, imprimante, copiatoare, scanner-e, solutii software pentru gestiune economico-financiara CIEL Finance Manager, licente Microsoft Windows XP si Office 2003), solutii de telecomunicatii si internet (telefoane mobile cu abonamente gratuite pentru un an, centrale si aparate telefonice fixe, abonamente la internet pentru un an), mobilier si consultanta de specialitate.
Citeste continuarea articolului

ALTE RECOMANDARI:

Milionarii din Republica Moldova

Republica Moldova, cea mai saraca din Europa, are 21 de ¿milionari¿. In lei moldovenesti insa. Cei 21 au declarat la Serviciul Fiscal de Stat ca au avut in 2005 venituri mai mari de 1 milion MDL (lei moldovenesti), reprezentand aproximativ 75 mii USD. Numarul este in crestere, fata de 2004 cand doar 13 moldoveni au avut venituri de un milion de lei. Totusi milionarii reprezinta doar 0.03 la suta din totalul contribuabililor moldoveni care si-au depus declaratiile de venit la Fisc.
Citeste continuarea articolului

Devierile de trasee RATB datorate Sommet-ului Francofoniei
Cel mai mare cotlet din lume
Dovleac urias intr-o gospodarie din Ciocotis

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti