< Inapoi la Stiri

La ce anunturi sa candidati

Postat de Myjob la data de 29 noiembrie 2006

La ce anunturi sa candidati
Cautati un loc de munca mai bun si cititi sute de anunturi publicate de companiile angajatoare pe MyJob. In cautarea dumneavoastra ati gasit multe anunturi ale caror descrieri va pareau atragatoare insa domeniile de activitate erau diferite. Sa presupunem ca ati gasit doua anunturi care v-au atras atentia: unul pentru ¿Asistent marketing - salariu 350E¿ si celalalt pentru ¿Asistent de comunicare si relatii publice ¿ salariu 450E¿ iar dumneavoastra ati absolvit o sectie a Academiei de Studii Economice din Bucuresti.

Pentru care din cele doua posturi ati candida: pentru cel din domeniul marketingului sau pentru cel din domeniul comunicarii? Raspunsul corect este: pentru oricare dintre ele, in functie de pregatirea si planurile dumneavoastra de cariera. Raspunsul gresit ar fi: pentru amandoua urmand sa va decideti ulterior la care dintre cele doua aveti sanse mai mari.

Desi complementare cele doua domenii de activitate sunt diferite. Nu puteti sa aveti aceeasi pregatire si experienta pentru amandoua. In momentul in care aveti intentia de a va schimba locului de munca, acesta trebuie sa corespunda cu obiectivele planului de cariera.
Citeste continuarea articolului


Alte recomandari

Evolutii rapide in cazul de spionaj economic
Dupa audieri-maraton incepute marti la pranz si finalizate miercuri dimineata, procurorii Parchetului instantei supreme au decis retinerea pentru 24 de ore a functionarilor ministeriali Dorinel Mucea si Mihai Donciu, acuzati de tradare prin transmiterea de secrete de stat. Procurorii i-au mai retinut si pe americanul de origine rusa, Vadim Benyatov Don, precum si pe bulgarul Stamen Stancev, transmite Rador.
Citeste continuarea articolului

Nokia vrea sa intre pe piata mobilelor subtiri
Muzeu ABBA la Stokholm
Albinele - noile detectoare anti-explozibil

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti