< Inapoi la Stiri

Ce e de facut cu un sef dificil?

Postat de Myjob la data de 29 noiembrie 2006

Poate aveti un sef care face mereu glume nesarate sau poate seful dumneavoastra obtine laude pentru munca dumneavoastra. Poate seful dumneavoastra considera ca nu aveti o viata personala motiv pentru care va impune ore suplimentare. Poate seful dumneavoastra va da termene limita pe care numai un superom ar putea sa le respecte. Poate seful dumneavoastra minte de ingheata apele.

Ce puteti face daca lucrati cu un astfel de sef? MyJob va ofera prin acest articol cateva posibile strategii de a imbunatati relatia de lucru cu seful dumneavoastra, insa, in acelasi timp, va atrage atentia ca uneori cel mai bun lucru pe care il puteti face este sa va transferati catre un alt departament sau sa va schimbati locul de munca.

Asigurati-va ca faceti totul OK
In primul rand trebuie sa va faceti o analiza a rezultatelor performantelor la locul de munca. Cum v-ati descurcat pana acum? Ati luat-o mereu pe drumul corect, sau ati mai deviat? Daca performanta dumneavoastra la locul de munca a avut de suferit din cauza unor factor externi, incercati pe cat posibil sa evitati contactul cu ei. Daca munciti intr-un birou mare si zgomotos si nu puteti sa va convingeti colegii sa discute in surdina invatati sa va controlati ignorand mediul inconjurator.

Schimbati comportamentul sefului
Alcatuiti o lista scrisa cu toate greselile sefului care va scot din minti. Dupa cateva zile ...

Citeste continuarea articolului

Politicile salariale pe anul 2007 ¿ in atentia premierului Tariceanu

Politica salariala din domeniile Educatiei si Sanatatii a fost evaluata marti la Palatul Victoria de primul ministru Calin Popescu Tariceanu impreuna cu ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, ministrul Muncii, Gheorghe Barbu, ministrul Educatiei, Mihai Hardau.

Reuniunea de lucru pe tema politicii salariale din 2007 desfasurata la sediul Guvernului a avut loc in contextul analizei ansamblului macroeconomic, al influentei asupra evolutiei inflatiei, precum si in contextul necesitatii respectarii criteriilor de convergenta cerute de aderarea la Uniunea Europeana.


Citeste continuarea articolului

Alte recomandari

Sefii de la Google, urmariti de procurorii italieni
Comisarul desemnat Orban are OK-ul preliminar
Nicole Kidman insarcinata?

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti