< Inapoi la Stiri

Un job bun pentru cariera sau unul bine platit?

Postat de Myjob la data de 29 noiembrie 2006

Exista mari sanse sa va confruntati cu o astfel de dilema pe parcursul carierei dumneavoastra sau, cel putin, o dilema in care prietenii vor apela la dumneavoastra pentru un sfat. Motivul pentru care un job care sa va ajute in cariera nu este intotdeauna cel mai bine platit se datoreaza lipsei de uniformitate de pe piata muncii.

Ce insemna un job bun pentru cariera?
Nu trebuie sa va ganditi la acesta numai ca la un job care presupune o pozitie de conducere. Poate fi vorba, la fel de bine, de un job care sa va permita sa avansati ulterior sau un job care sa va dezvolte abilitatile. In aceste cazuri se pot crea premisele unei avansari in cariera, chiar daca nu intr-un timp foarte scurt.

Ce sa aleg?
Solutia optima? Asa cum probabil puteti intui, cel mai dezirabil scenariu este cel in care va puteti permite sa asteptati pentru a impusca doi iepuri dintr-o lovitura, gasindu-v¿ un job care sa va multumeasca din punctul de vedere al carierei, dar care sa va aduca si satisfactii financiare.

Cum sa aleg?
Deoarece lucrurile nu stau intotdeuna asa cum v-ati dori, va invitam ca, in momentul in care va confruntati cu aceasta dilema, sa luati un pix si doua foi pe care sa enumerati avantajele si dezavantajele fiecaruia dintre joburi. Desi poate parea la prima vedere pierdere de timp, aceasta metoda va ajuta sa clarificati ce e mai important pentru dumneavoastra.


Citeste continuarea articolului

Integrarea Romaniei in UE determina cresterea preturilor pe piata imobiliara de lux

Piata locuintelor de lux din Bucuresti s-a format abia dupa anul 1996. Initial, acestea erau apartamente sau vile destinate inchirierii pentru primii expati din cadrul companiilor multinationale care incepeau sa-si deschida reprezentante si in Romania sau resedinte pentru ambasadori si personalul din ambasade.
Abia dupa anul 2000 se dezvolta segmentul rezidential de vanzari de imobile de lux, majoritatea cererii fiind reprezentata de mici investitori care au intrevazut trendul ascendent al chiriilor locuintelor de lux din Bucuresti, precum si rata buna de recuperare a investitiei.

[...]

Preturile vor creste, insa, odata cu scumpirea terenurilor situate in locatii care se preteaza unor astfel de constructii, dar si din cauza faptului ca astfel de locatii devin tot mai rare.

Citeste continuarea articolului

Alte recomandari

Chinezii vor sa ¿sparga¿ piata PC-urilor
Presedintele Traian Basescu a plecat la Riga, la summitul NATO
Vodafone lanseaza solutii noi

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti