< Inapoi la Stiri

Ce sa intrebati la finalul interviului

Postat de Myjob la data de 28 noiembrie 2006

Ce sa intrebati la finalul interviului
Cum ati descrie o zi tipica pentru persoana care va ocupa acesta pozitie?
Un raspuns sincer din partea recrutorului poate sa va ofere o imagine cat mai clara asupra parerii pe care o veti avea despre postul respectiv peste cateva saptamani, cand entuziasmul noului loc de munca va disparea.

Care este programul standard pentru aceasta pozitie?
De asemenea incercati sa aflati care este politica interna asupra zilelor libere, concediilor medicale, concediile de odihna. Informati-va asupra orelor suplimentare: care este pozitia companiei?

Cum s-a eliberat aceasta pozitie in companie?
Care au fost motivele care au determinat ultima persoana ce a ocupat aceasta pozitie sa o elibereze? Puneti-va in locul ei. Cum ati reactiona?

Cui raporteaza si cu cine relationeaza persoana din aceasta pozitie?
Pe langa aceste informatii ar trebui sa aflati si cand si cum comunicati cu sefii / colegii dumneavoastra. Ganditi-va daca puteti face fata cerintelor specifice acestui post.

Care sunt asteptarile pe termen scurt mediu/lung pentru aceasta pozitie? Cum se va evalua gradul de atingere?
Buna impresie pe care doriti sa o lasati angajatorului din prima si pana in ultima zi depinde, in principal, de indeplinirea obiectivelor stabilite pentru postul dumneavoastra. Veti mai avea nevoie de aceste informatii de fiecare data cand veti dori sa stiti cat de bine este evaluata munca dumneavoastra.

Citeste continuarea articolului


Alte recomandari

Schimbare la varf in BBC
Michael Grade, presedintele Consiliului guvernatorilor BBC isi da demisia si pleaca in sectorul privat.Anuntul oficial va fi facut marti, dar informatia este deja ¿prinsa¿ in varianta updatata a articolului dedicat lui Grade in enciclopedia on-line Wikipedia. Nu se stie inca cine ii va urma lui Grade. Acesta va detine functia de presedinte, dar ¿ se pare, - si de director general la compania de televiziune ITVplc.
Citeste continuarea articolului

Televiziunea traditionala pierde teren
Bucurestiul impodobit ca la carte
Pamela Anderson divorteaza

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti