< Inapoi la Stiri

Ce stii despre profesionalism?

Postat de Myjob la data de 27 noiembrie 2006

¿Profesionist, serios, de cuvant, responsabil.¿
Asta isi doresc angajatorii de la un om pe care il vor in echipa lor.
Asta spun si candidatii ca ofera garantat in mult prea standardizatele scrisori de intentie.
Fara a face trimiteri plicticoase la DEX, cuvantul profesionist incepe si termina, in semnificatia lui, cu seriozitatea. Oricat de multe si valoroase abilitati, cunostinte, experiente ai avea intr-un domeniu, daca nu demonstrezi ca poti incepe si duce la capat responsabil un proiect, nimeni nu te va lua serios in seama.

Profesoara mea de psihologie spunea ca ATITUDINEA surclaseaza APTITUDINEA si mare dreptate avea. Luam in calcul oamenii seriosi pentru ca seriozitatea aduce mai multe avantaje decat orice alta caracteristica a unui bun candidat. Scriu acest articol in speranta ca voi putea schimba ceva in modul in care oamenii se comporta intr-un proces de recrutare si selectie.

La momentul initierii de catre companie de recrutare a unei noi campanii de recrutare si selectie pentru un post, concepem oferta pentru candidati, impreuna cu clientul, astfel incat sa protejam interesele candidatului prin asigurarea respectarii legislatiei muncii din Romania.
Ofertele noastre nu includ vicii sau sarcini ascunse ale postului, nici sloganuri HR-iste si intotdeauna publicam salariul, din respect pentru timpul candidatilor. Ne tinem intotdeauna de cuvant cand promitem, suntem punctuali, dam feed back la interviuri si raspunsuri tuturor candidatilor care aplica la unul dintre posturile noastre. Tratam candidatii cu respect prin deschidere, lipsa de prejudecati si intelegere.

Citeste continuarea articolului

Hackerii ataca Mozilla Firefox

Desi mult timp, Mozilla Firefox a fost considerat un browser mai sigur decat Internet Explorer, inginerii de la Microsoft au descoperit ca un defect din Firefox Passwor Manager permite hackerilor sa fure id-ul si parola utilizatorilor, care intra pe site-uri apreciate drept sigure si care ofera optiunea de a salva id-ul si parola.

Cei de la Mozilla Foundation-care administreaza codurile pentru browser-ul Firefox- au recunoscut deja acest lucru.

Citeste continuarea articolului

Alte recomandari

Angajam roboti!
Internetul va bate ziarele la publicitate
Samsung ¿baga la apa¿ telefoanele mobile

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti