< Inapoi la Stiri

Cum ma integrez intr-o noua echipa?

Postat de Myjob la data de 27 noiembrie 2006

"Noi" versus "eu"
Prima impresie conteaza, si totusi daca ai trecut cu bine de prima zi nu inseamna ca ai incheiat capitolul ¿integrare¿. In prima zi e bine sa zambesti si sa asculti si sa nu faci mofturi. Sunt multe carti si articole care te invata cum sa lasi o prima impresie pozitiva. Ceea ce e cu adevarat greu este sa o mentii.
Atunci cand lucrezi sub presiune iti arati adevarata fata. Si nu numai in situatii stresante ci si intr-o zi normala de munca poti sa ai atitudini si reactii nepotrivite.
Ce inseamna a te integra intr-o echipa? Sa-ti gasesti rolul, sa-ti faci partea ta de treaba, sa ii ajuti pe ceilalti, sa te faci respectat si apreciat.
Ce inseamna munca in echipa? Inseamna sa fii o rotita intr-un angrenaj? Inseamna sa-ti pierzi identitatea sau dimpotriva sa-ti folosesti calitatile pentru a-i completa pe ceilalti?
Nereusita acestei actiuni, duce la o evolutie descendenta a randamentului si performantelor specifice pozitiei ocupate de tine mergand pana la parasirea organizatiei. De aceea acest proces are o importanta mult mai mare decat i se acorda in mod obisnuit.
Citeste continuarea articolului


Alte recomandari

Invitatie regala de Craciun
Kate Middleton, logodnica - inca neoficiala ¿ a printului William, a fost invitata de regina Elizabeta a II-a la masa de Craciun, la resedinta regala de la Sandringham, in Norfolk, scrie Mail on Sunday. Este pentru prima data ca un partener necasatorit al unui membru al familiei regale este invitat la un asemenea eveniment, ceea ce este un indiciu pentru presa din Marea Britanie ca tanara Kate este iubita de bunica prietenului ei, apreciaza ANSA.
Citeste continuarea articolului



Leonard Orban are examen
Apel al vaduvei lui Lennon
Litvinenko a fost ucis cu poloniu 210

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti