< Inapoi la Stiri

Bomba sezonului: absorbtia Actiunii Populare in PNL?

Postat de Myjob la data de 26 noiembrie 2006

Bomba sezonului: absorbtia Actiunii Populare in PNL?

Presedintele Comisiei de Onoare si Arbitraj a PNL, Bogdan Olteanu, presedinte al Camerei Deputatilor, a afirmat sambata ca
PNL si Actiunea Populara, partid condus de fostul presedinte Emil Constantinescu, ar putea colabora mai intens in viitorul
apropiat.Bogdan Olteanu spune ca s-a discutat de multe ori in interiorul partidului despre o apropiere intre PNL si Actiunea Populara (inclusiv la ultima sedinta a conducerii partidului)
Presedintele Actiunii Populare, Emil Constantinescu, a declarat pentru Antena 3 ca, in actualul context politic, este alaturi de liberali. El a spus ca nu vizeaza nici o functie politica in urma colaborarii cu liberalii si considera ca locul sau este in prezent, in societatea civila.

Citeste continuarea articolului

Balul cavalerilor Ordinului Antipa

Balul cavalerilor Ordinului Antipa s-a desfasurat la Muzeul Grigore Antipa din Bucuresti. Au fost unsi cavaleri ai ordinului mai multi copii de varsta scolara care au jurat sa lupte pentru apararea speciilor pe cale de disparitie.Este vorba de primul program de voluntariat pentru elevi pus la punct de Muzeul de istorie naturala Grigore Antipa.

Citeste continuarea articolului

Alte recomandari

Armistitiu intre israelieni si palestinieni
Peste gigant in Spania
Zune de la Microsoft vrea sa detroneze iPodul

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti