< Inapoi la Stiri

Dilemele candidatilor

Postat de Myjob la data de 24 noiembrie 2006

Cateva dileme care circula printre candidati:

-Poti scrie in CV si minciuni pentru ca angajatorul nu se prinde? Chiar daca la prima citire pe angajator l-ai cucerit cu diverse lucruri pe care tu le-ai scris dar care sunt false, acestea pot fi descoperite la interviu sau imediat dupa. Nu uita ca minciuna are picioare scurte iar angajatorul iti poate pune unele intrebari la care nu prea ai cum sa stii raspunsul desi, in CV-ul tau apare ca esti un expert.

-Sa intarzi la interviu este un punct negativ pentru tine? Prima impresie conteaza si daca inca de la inceput, de la primul interviu, tu te dovedesti a fi neserios (nu respecti ora stabilita) angajatorul va pune sub semnul intrebarii absolut ceea ce tu declari despre tine. Cel mai bine e sa faci in asa fel incat sa ajungi la interviu cu 15 minute mai devreme ca sa ai timp suficient sa-ti tragi rasuflarea, sa-ti aranjezi tinuta si sa-ti reimprospatezi parfumul.

-Daca angajatorul nu ti-a raspuns la mail intr-o saptamana inseamna ca nu te-a selectat? Cei mai multi angajatori posteaza acelasi job pe mai multe site-uri si au nevoie de mai mult timp pana sa faca o prima selecie. Intradevar, daca trece mai mult de o luna de la aplicare si n-ai primit nici un mesaj, iti poti lua gandul de la acel job.


Citeste continuarea articolului

Romania ¿ teren de aur pentru dezvoltatorii imobiliari

Consultantii imobiliari anticipeaza ca pana la finele anului 2006 vor fi livrate pe piata Capitalei 45.000 mp de spatii comerciale. Alte proiecte de mari dimensiuni din domeniu, programate pentru finalizare in urmatorii ani in Bucuresti sunt Baneasa Comercial, Galleria Bucuresti, Sun Plaza sau Liberty Center ¿ informeaza ¿Ziarul Financiar¿ (22 noiembrie). In urmatorii ani, toate orasele mari din Moldova vor avea cel putin cate un centru comercial modern, odata cu finalizarea proiectelor anuntate in Bacau, Botosani, Focsani, Galati, Iasi sau Suceava. Mai mult, in orase mari precum Craiova, Timisoara, Contanta, Cluj sau Brasov se vor dezvolta proiecte comerciale de amploare.

Citeste continuarea articolului

Alte recomandari

Ex-spionul rus Litvinenko a decedat
1-1 - scorul inregistrat de echipele romanesti in Cupa UEFA
S-au ieftinit drogurile in Europa

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti