< Inapoi la Stiri

Tariceanu - operat cu succes in Franta

Postat de Myjob la data de 23 noiembrie 2006

Primul ministru Calin Popescu Tariceanu a fost operat cu succes, in Franta, la genunchiul stang. El se simte foarte bine. Operatia a durat doua ore si jumatate si s-a desfasurat sub anestezie generala.
Anuntul a fost facut de purtatorul de cuvant al guvernului, Oana Marinescu. Ea a precizat ca au fost refacute ligamentele; de asemenea, a fost operat si meniscul.
Joi, Calin Popescu Tariceanu va fi supravegheat post operator, urmand ca de vineri sa inceapa recuperarea medicala si activitatile sale curente, de sef al executivului.
La clinica din Franta unde a fost operat (si al carei nume va fi anuntat doar la revenirea in tara), seful guvernului roman este insotit de sotie, Ioana Popescu-Tariceanu, si de un staff ¿ pentru buna desfasurare a activitatii sale de prim ministru. Premierul se va intoarce in tara duminica.
Citeste continuarea articolului

Gigi Becali a donat trei miliarde de lei vechi pentru catedrala din Suceava

Finantatorul echipei de fotbal Steaua Bucuresti, George Becali, a achitat toate facturile restante, plus o parte din facturile curente emise pentru materiale de constructii la Catedrala ¿Nasterea Domnului", din munciipiul Suceava. Valoarea contributiei financiare a acestuia se ridica la trei miliarde de lei vechi. In acest fel, constructorii au putut sa inainteze cu lucrarile, astfel ca la aceasta ora s-a ajuns la cota +24 m la structura, s-a legat ultima centura, urmand ca in perioada urmatoare sa se lucreze la turlele verticale (cota +50 m, pana la Cruce), urmand ca apoi sa demareze lucrarile la turla centrala, cota finala la crucea de la turla centrala urmand a fi de 70 m (de peste doua ori inaltimea unui bloc turn cu zece etaje).
Preotul paroh al catedralei, Petru Argatu, a declarat ca ¿George Becali este un om foarte corect si ordonat, si daca a promis ca ne va sprijini la ridicarea Catedralei, asa va face.

Citeste continuarea articolului

Alte recomandari

Pericol de avalansa in Fagaras!
Comisarul Frattini salveaza cainii din Romania
Un tanc cu motorina a poluat Canalul Poarta Alba-Midia Navodari

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti