< Inapoi la Stiri

Vaccin vietnamez impotriva virusului H5N1

Postat de Myjob la data de 23 noiembrie 2006

Un laborator din Viernam a anuntat joi ca a produs un vaccin uman impotriva gripei aviare si ca asteapta rezultatele analizelor facute de Ministerul Sanatatii pentru a putea sa-l experimenteaze pe scara larga. Specialistii care au produs vaccinul sunt de la Institutul pentru vaccinuri si produse biologice din Nha Trang, (situat in centrul tarii), iar vaccinul este eficient impotriva virusului de tipul H5N1. Institutul anunta ca au fost produse 5.000 de doze de vaccin, pritr-o tehnologie de transplant pe oua de gaina, vaccin experimentat ¿ cu succes ¿ pe soareci si gaini. Vaccinul a fost trimis in octombrie la Centru national de etalonare de la Hanoi si acum se asteapta rezultatul Centrului.

Citeste continuarea articolului

Restructurarea Companiei Nationale "Posta Romana" SA

Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei (MCTI) a fost mandatat de Guvern, in sedinta de miercuri 23 noiembrie, sa semneze contractul de consultanta si servicii financiare pentru restructurarea Companiei Nationale "Posta Romana" SA (CNPR) in vederea privatizarii cu firma Roland Berger Strategy Consultants GmbH.
Consultantul a fost selectat avand in vedere raportul calitate-cost, precum si reputatia internationala in domeniul restructurarii serviciilor postale.
Procesul de restructurare a CNPR are in vedere reorganizarea institutionala, financiara, tehnologica, precum si modernizarea infrastructurii companiei. Restructurarea va permite si pregatirea companiei in vederea privatizarii.
Printre obiectivele ce trebuie atinse de consultant se numara:
- alinierea reglementarilor in domeniul postal la directivele si practicile din tarile membre ale Uniunii Europene;
- analiza si prezentarea posibilelor solutii si mecanisme de restructurare a Companiei;

Citeste continuarea articolului

Alte recomandari

Michael Jackson iese din nou in lume
Strategia nationala impotriva traficului de persoane
Pestii au inteligenta si memorie

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti