< Inapoi la Stiri

Care iti este ¿pretul¿?

Postat de Myjob la data de 22 noiembrie 2006

Stii sa te apreciezi la adevarata ta valoare?

Atunci cand te prezinti in fata viitorului tau angajator este foarte bine sa stapanesti unele aspecte care sunt esentiale in construirea carierei tale. Daca inca din prima secunda ii dai angajatorului senzatia ca esti o persoana valoroasa dar care nu se apreciaza corect, acesta va profita de situatie si te va angaja pe un salariu (sau pachet salarial) mult mai mic decat ai merita. In timp insa, cand vei constientiza aceasta discrepanta, te vei afla intr-o situatie delicata in care, fie vei fi practic nevoit sa renegociezi salariu sau sa ceri doar o marire a acestuia, fie nu vei mai fi motivat sa dai tot ce ai mai bun. Asa ca, inca din prima clipa este bine sa ti cont de cateva puncte importante:

-Constientizeaza-ti adevarata valoare ¿ Trebuie sa iti conturezi in minte o imagine reala a ceea ce esti, ce stii sa faci si ce poti. Daca supraestimezi aceasta imaginea te vei gasi in situatia in care vei fi depasit la propriu de activitatile pe care credeai in mod eronat ca poti sa le faci.
-Gaseste un motiv solid pentru care vrei acel post in acea firma ¿ Inca de la inceput trebuie sa ti cont de faptul ca postul ideal nu exista, in schimb exista acel job care te-ar multumi indeajuns in acel moment si pentru ceva timp de acum inainte. Daca vei ocupa un post pe care nu-l vrei cu adevarat atunci nici implicarea ta, dar mai ales satisfactia nu va fi la cote inalte;


Citeste continuarea articolului

Tratamentele cu botox pot fi periculoase

Doctorii au emis un avertisment in legatura cu pericolele folosirii in exces a toxinei botulinice (botox) in tratamentele cosmetice. Jurnalul Asociatiei Medicilor din America a raportat 4 cazuri de pacienti care s-au imbolnavit de botulism dupa ce li s-a injectat botox), in cantitati mai mari decat ar fi trebuit.
O cauza ar putea fi si folosirea unor produse fara licenta care sunt administrate de unii medici sau chiar de persoane neautorizate.

Citeste continuarea articolului

Alte recomandari

Targului Gaudeamus - a XIII-a editie
Steaua vs Dinamo Kiev 1-1
Doi romani au dat in judecata 20th Century Fox

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti