< Inapoi la Stiri

Cine vinde peste trei ani, castiga mai mult

Postat de Myjob la data de 20 noiembrie 2006

Noile reglementari pun pe picior de egalitate persoanele care vind un bun imobiliar avut in proprietate mai mult de trei ani cu cele care fac tranzactii de mai multe ori pe an si urmaresc obtinerea de venituri pe termen relativ scurt din cumpararea si vinderea ulterioara a proprietatilor, ceea nu este foarte corect fata de prima categorie ¿ noteaza ¿Cotidianul¿ (20 noiembrie).
O prima urmare a acestor decizii ar putea fi tendinta de a se declara oficial valori mai mici ale tranzactiilor. Nu exista diferente semnificative, conform noilor reglementari, intre impozitul perceput in cazul proprietatilor achizitionate pina in trei ani fata de cele care depasesc aceasta perioada. Prin noile prevederi sint avantajati cei care au investit in ultimii doi-trei ani si acum doresc sa revinda, deoarece sint diferente semnificative fata de impozitul perceput conform reglementarilor anterioare.

Citeste continuarea articolului

Robotica in slujba omului

O americanca, Claudia Mitchell, careia i s-a amputat bratul drept in urma unui accident de motocicleta in 2004, va putea folosi puterea mintii pentru a-si folosi bratul inlocuit cu o proteza. Rehabilitation Institute of Chicago (RIC) o ajuta sa-si transforme viata si da sperante tuturor celor care au suferit amputari ale membrelor ¿ transmite CNN. RIC, impreuna cu Neural Engineering Center for Artificial Limbs (NECAL), au realizat in premiera o reinervare a muschilor, folosind nervii pacientului pe care ii conecteaza la tesut sanatos. Operatia a fost incercata pentru prima oara, cu succes, acum 4 ani pe o pacienta careia i s-au transplantat 4 nervi din sold in zona pieptului. Odata realizat acest lucru, proteza, care avea electrozi pentru detectarea activitatii musculare, a putut raspunde comenzilor ¿gandite¿ de pacienta. De exemplu, daca gandea ¿deschide palma¿, electrozii detectau activitatea nervoasa si proteza executa comanda.

Citeste continuarea articolului

Alte recomandari

Un puls scazut ar putea prelungi viata
Pretul caselor din Marea Britanie a atins cel mai mare nivel din ultimii patru ani
Sofia Loren in calendarul Pirelli 2007!

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti