< Inapoi la Stiri

Trecere cu buletinul si un stop la frontiera!

Postat de Myjob la data de 18 noiembrie 2006

Sedintele de guvern romano-ungare sunt cladite in spiritul unei reconstructii istorice pe care aveam datoria sa o realizam, dupa modelul franco-german, model care a dat nu numai acest exemplu, ci a pus si piatra de temei a proiectului european, a declarat astazi premierul Calin Popescu-Tariceanu, dupa sedinta comuna a Guvernului Romaniei si Guvernului Republici Ungare, de la Budapesta.
¿Cele doua conflagratii mondiale din secolul XX au creat consecinte politice la nivelul tarilor noastre, care fac ca astazi minoritati importante ale celor doua tari sa traiasca in afara granitelor¿, a spus primul-ministru roman. Seful Executivului a adaugat ca spiritul european se bazeaza pe contributia acestor minoritati, ca element esential, ca punte de legatura, intre tarile in care ele convietuiesc si tara de origine.
Unul dintre proiectele cele mai importante este cel referitor la posibilitatea pe care o vor avea cetatenii romani de a calatori in Ungaria, incepand de la 1 ianuarie 2007, numai pe baza buletinului de identitate.
Al doilea proiect important este cooperarea in domeniul infrastructurii de transport si energetice.

Citeste continuarea articolului

Pretul gazelor e influentat de piata mondiala

Evolutia preturilor la gaze naturale pe plan intern este influentata de evolutia preturilor pe plan mondial, a declarat vineri, 17 noiembrie, la Oradea, premierul Calin Popescu-Tariceanu.
Primul-ministru a reamintit ca Guvernul a majorat, in acest an, plafoanele de venituri pentru persoanele care beneficiaza de ajutoare pentru incalzire, de la 3,1 la 5 milioane lei pe familie, pentru a veni in sprijinul populatiei cu venituri mici, afectate de cresterea pretului combustibililor.


Citeste continuarea articolului

Alte recomandari

Cei retinuti in dosarul "Mita pentru Spania" ar putea fi pusi in libertate
Cine e Segolene Royal?
Bani suficienti pentru distrugerea garantata a inamicului intr-o politica externa pasnica

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti