< Inapoi la Stiri

Gheorghe Flutur demisioneaza din functia de vicepresedinte al PNL

Postat de Myjob la data de 17 noiembrie 2006

Intr-o conferinta de presa organizata vineri, in jurul orei 14.00, vicepresedintele PNL, ministul agriculturii, Gheorghe Flutur, a dat citire unei declaratii a Grupului pentru unitatea PNL si si-a anuntat demisia din functia de vicepresedinte si din Biroul Permanent Central, ramanand in partid si in functia de ministru al agriculturii. Alaturi de el, demisioneaza alti doi membri din Biroul Parmanent Central - Mircea Cinteza si Ionut Popescu ¿ si 4 membri din Comitetul Executiv Central.
Declaratia mai este semnata de 8 presedinti de organizatii judetene, 9 senatori, 13 deputati, si 4 primari de resedinte judetene.
Declaratia sustine in esenta ca este evident divortul dintre conducerea PNL si baza partidului, ca dialogul in partid este blocat, conducerea refuzand sa comunice cu cei care o critica si ca dialogul propus cu gruparea Stolojan - Stoica este doar mimat. Alianta Dreptate si Adevar se degradeaza, desi ea contiua sa ocupe primul loc in preferintele electoratului.


Citeste continuarea articolului

Segolene Royal a castigat

Segolene Royal a castigat. Rezultatele oficiale arata ca a obtinut 60,62% din voturile socialistilor si devine astfel prima femeie candidat la alegerile prezidentiale din Franta din partea Partidului Socialist.
Umatorii clasati in preferintele socialistilor, Dominique Strauss-Khan si Laurent Fabius, au obtinut 20,83% si respectiv 18,54% din voturi. Segolene Royal va fi investita oficial candidat al PS pentru prezidentiale pe 26 noiembrie, la Paris.
Citeste continuarea articolului

Alte recomandari

Romania nu va fi afectata de poluarea de la Pancevo
Romania - a 2-a piata imobilara din centrul Europei
A incetat din viata in Ungaria legendarul fotbalist Ferec Puscas

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti