< Inapoi la Stiri

Piatra de temelie a Pasajului Basarab

Postat de Myjob la data de 17 noiembrie 2006

Piatra de temelie a celui mai mare proiect de infrastructura al Capitalei, Pasajul Basarab, va fi pusa vineri, 17 noiembrie 2006, de catre primarul Municipiului Bucuresti, Adriean Videanu.

Printre invitatii se numara presedintlei Romaniei, Traian Basescu, primar general al Capitalei in perioada iunie 2000 ¿ decembrie 2004, precum si primarii Andrei Chiliman si Cristian Poteras, edilii sefi ai sectoarelor 1 si 6, pe teritoriul carora va fi construit Pasajul Basarab.

Citeste continuarea articolului

Luxury Show - Bucuresti 2006

Intre 7 si 10 decembrie primul targ al brandurilor de lux din Romania, Luxury Show 2006, isi deschide portile.

Eveniment elitist si exclusivist, Luxury Show va avea un spatiu special amenajat pentru reprezentantii mass media, amplasat in Pavilionul Central al Romexpo, acolo unde se va desfasura targul. La alegerea spatiului cu pricina s-a tinut cont de toate nevoile jurnalistilor. Se vor asigura: vizibilitate eveniment, logistica, internet, bufet.

Prima zi a expozitiei, 7 decembrie, va fi dedicata presei si VIP-urilor. Ziaristii vor fi primii care vor vedea cele mai scumpe si mai luxoase produse din Romania, de la elicoptere, yachturi si masini, pana la haine si vacante de lux. De asemenea, timp de o ora, in fiecare zi a targului, reprezentantii firmelor de lux care participa vor fi, in exclusivitate, la dispozitia jurnalistilor.

Citeste continuarea articolului

Alte recomandari

Primul videoclip filmat cu un celular N93
Surprize in preliminariile pentru Euro 2008
ADN-ul omului de Neanderthal a fost in parte reconstituit

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti