< Inapoi la Stiri

Explozie la combinatul chimic de la Pancevo

Postat de Myjob la data de 16 noiembrie 2006

O puternica explozie s-a produs miercuri la combinatul petrochimic de la Pancevo, Serbia. Nivelul de poluare a atins aseara cote alarmante, in urma deflagratiei deasupra orasului ridicandu-se nori toxici. Cantitatea de sulf din atmosfera a depasit cotele admise, la fel ca si nivelul de benzen, motiv pentru care locuitorii au fost sfatuiti sa ramana in case, cu ferestrele inchise.

Combinatul chimic de la Pancevo a fost grav avariat in urma bombardamentelor NATO din 1999 si functioneaza de atunci fara sa i se fi facut nicio reparatie, sustin asociatiile de protectie a medFiului. Orasul Pancevo se afla la 150 de kilometri de Timisoara.
Citeste continuarea articolului

Politisti implicati in scandal cu luare de mita

Joi seful Politiei Romane, chestor principal Dan Valentin Fatuloiu, a dispus cercetarea disciplinara a directorului Directiei Cazier Judiciar, Statistica si Evidenta Operativa din IGPR, chestorul Dorin Mihaiasa, totodata sesizand Consiliul Superior de Disciplina pentru eliberarea din functie a acestuia. Directia condusa de Mihaiasca a fost perchezitionata, astazi, iar Floarea Iordache si Nicolae Campeanu, subofiteri in cadrul Directiei, au fost retinuti, transmit Antena3 si Realitatea TV.

Se pare ca este vorba de un caz care se cerceteaza de cel putin o jumatate de an, urmare a sesizarii ca la Ambasadei Spaniei la Bucuresti, anumite persoane se ofera sa pregateasca toate actele necesare celor care vor sa-si faca dosar pentru munca in Spania: cazier judiciar, fise medicale, programare peste rand, totul fara ca beneficiarii sa fie macar prezenti la ambasada sau la politie.

Citeste continuarea articolului

Alte recomandari

S-a descoperit un nou analgezic natural
Statiunea balneara Baltatesti din Neamt, revendicata in instanta de mostenitori
In Drumul Taberei au fost dezafectate constructiile inestetice. Urmeaza Militari si Crangasi

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti