< Inapoi la Stiri

Bestseller-ul: Sex si sexualitate - ghidul complet al femeii

Postat de Myjob la data de 15 noiembrie 2006

Susan Quilliam este psiholog specializat in relatiile interumane, jurnalist in presa scrisa si radio, scriitor. Best-seller-urile ei sunt publicate in douazeci si una de tari si in optsprezece limbi ale lumii. Iata acum in limba romana o carte semnata de ea, un ghid al sexualitatii din punctul de vedere al femeii. Carte in egala masura de cultura si,in acelas timp un ghid lamuritor asupra felului in care educatia, relatiile cu ceilalti si normele culturale influenteaza capacitatea femeii de a mentine relatii sexuale armonioase si de a avea incredere in propria ei sexualitate.


Printre subiectele discutate in carte:o panorama a credintelor despre sex, despre identitatea sexuala si despre increderea in propria senzualitate; noi abordari ale sexului, care ajuta femeia sa dea la iveala potentialul ei erotic;tehnici si modalitati de a face dragoste.


Citeste continuarea articolului

Dezvaluiri referitoare la contractul de privatizare a Petrom

Pentru proprietatile Petrom (terenuri, cladiri, doua institute de cercetare, baze de date si toate rezervele de petrol si gaze ale tarii), OMV a platit 670 de milioane de euro ¿ relateaza TVR1 , dupa ce a vazut contractul. Conform anexelor contractului de privatizare a Petrom, OMV a primit prelungirea pe termen nelimitat a tuturor celor 300 de contracte de concesiune, in 2005 si 2006 Petrom a avut scutire de impozit pe 35% din productia de petrol si gaze, statul roman s-a angajat sa nu modifice 6 articole ale Codului Fiscal inainte de 2015, statul nu are voie sa majoreze impozitele existente si nici sa puna taxe noi, redeventa ramane la acelasi nivel pana in 2015, iar cheltuielile de ecologizare a puturilor abandonate cad tot in sarcina statului.
Citeste continuarea articolului

Alte recomandari

Se lanseaza "Ghiseul virtual de plati"
Dosarul energiei intra la CSAT
Windows Vista - disponibil din ianuarie

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti