< Inapoi la Stiri

O noua lege a chiriilor

Postat de Myjob la data de 14 noiembrie 2006

Dupa aderare, va intra in vigoare noua lege a chiriilor, care va alinia sectorul pietei imobiliare romanesti la standardele UE ¿ anunta ¿Gardianul¿ (13 noiembrie).
¿Legea chiriei, care se afla in prezent in lucru la Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului (MTCT), va fi trimisa la Guvern in decembrie¿, a precizat pentru publicatie Adranel Cotescu, director Directia generala de dezvoltare in constructii din cadrul MTCT. Cotescu a adaugat ca aceasta lege este legata de Legea Locuintei, care va fi trimisa la Guvern in aceasta luna. ¿Legea locuintei este fundamentala, de ea fiind legate alte trei legi, respectiv Legea asociatiilor de proprietari, Legea chiriei si inca o lege prin care stabilim mai clar niste structuri asociative¿, a explicat reprezentantul MTCT.

Citeste continuarea articolului

Felicitari, dar si atentionari pentru Romania

In Comitetul pentru Afaceri Externe al Parlamentului European a fost discutat proiectul de raport prezentat de raportorul Parlamentului European pentru Romania, Pierre Moscovici. Romania a fost felicitata si a fost sustinuta aderarea ei la Uniunea Europeana la 1 ianuarie 2007, dar nu au fost uitate domeniile in care tara noastra trebuie sa-si continue eforturile pentru a se evita aplicarea clauzelor de salvgardare. Au fost depuse 36 de amendamente la proiectul de raport, iar votul final in Comitetul pentru Afaceri Externe este prevazut pentru 23 noiembrie, data dupa care mai pot fi depuse amendamente doar pana la 29 noiembrie, cand va avea loc votul final in plenul Parlamentul European.
Citeste continuarea articolului

Alte recomandari

Precizari in legatura cu interventia chirurgicala asupra lui Tariceanu
Bancile se imprumuta unele de la altele si garanteaza cu bunurile si imobilele clientilor
Spaniolii se pregatesc inainte de meciul cu Romania

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti