< Inapoi la Stiri

Comitetul Executiv al PNL ¿ sprijin pentru Tariceanu

Postat de Myjob la data de 13 noiembrie 2006

Nu exista motive temeinice pentru convocarea unui Congres extraordinar al PNL, a stabilit luni Comitetul Executiv al PNL (din acest comitet fac parte membrii Biroul Permanent Central si alti membri, inclusive din filiale).
Totodata, acest for de conducere a decis ca orice persoana care-si asuma ideologia si identitatea liberala, respecta statutul si hotararile partidului, precum si conducerea, poate deveni membru al PNL. Lucrul este valabil si pentru cei care doresc reintoarcerea in PNL, inclusiv pentru Theodor Stolojan.
De asemenea, s-a hotarat ca este incompatibila calitatea de membru al PNL cu adeziunea la asa-zisa platforma liberala.
Comitetul Executiv si-a reafirmat sustinerea pentru Calin Popescu Tariceanu in dubla sa calitate, cea de presedinte al PNL si cea de prim ministru.
La reuniunea de luni s-a decis ca la consultarile cu filialele din tara (cum a fost cea recenta, de la Suceava, cu filialele din Moldova), nu se vor face comentarii publice cu privire la aceasta chestiune, discutiile trebuie purtate in interior. S-a facut apel si la gruparea Stolojan sa faca la fel.
Citeste continuarea articolului


Grace Kelly ¿ o printesa in multiple roluri
Grace Kelly s-a nascut la Philadelphia, SUA, la 12 noiembrie 1929.La varsta de 10 ani debuteaza in teatru, apoi se muta la New York, unde lucreaza ca model si intra la American Academy of Dramatic Arts.Dupa ce renunta la un contract la Hollywood, Kelly incepe sa lucreze in televiziune, iar in 1949 debuteaza pe Broadway in The Father.
Citeste continuarea articolului

ALTE RECOMANDARI:
O comedie de scandal
Adrian Nastase trimsi in judecata
Celulele stem intre vis si realitate

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti