< Inapoi la Stiri

Amenintarea terorista in Marea Britanie este reala

Postat de Myjob la data de 10 noiembrie 2006

Eliza Manningham-Buller, sefa serviciului britanic MI5, a declarat ca amenintarea al-Qaeda este grava si se amplifica. Intr-una din rarisimele sale interventii publice, sefa serviciului MI a spus ca serviciile de securitate britanice investigheaza in prezent pana la 30 de presupuse comploturi teroriste ¿ informeaza BBC.
Ea a dezvaluit ca serviciile de securitate stiu de existenta a pana la 30 de comploturi - unele dintre ele sinucigase, iar unele coordonate de al-Qaeda ¿ si ca nu se exclude posibilitatea existentei si altor planuri de atacuri teroriste. ¿S-ar putea ca amenintarea de maine sa includa folosirea de substante chimice, agenti bacteriologici, materiale radioactive si chiar tehnologie nucleara" - a avertizat ea.
Citeste continuarea articolului

Institutul National de Statistica aduce la cunostinta indicele preturilor de consum

Institutul National de Statistica aduce la cunostinta indicele preturilor de consum (IPC) pentru luna octombrie, pe total si pe grupe de marfuri si rata medie lunara a inflatiei in perioada 1 I - 31 X 2006.
In luna octombrie 2006, preturile de consum au crescut fata de luna precedenta cu 0,21%. La aceasta crestere au contribuit marfurile alimentare cu +0,02 puncte procentuale, marfurile nealimentare cu +0,03 puncte procentuale si serviciile cu +0,16 puncte procentuale.
In cadrul grupei de produse alimentare s-au inregistrat cresteri importante la oua (+11,0%), la fasole boabe si alte leguminoase (+2,9%), la citrice si alte fructe meridionale (+2,8%), la lapte si produse lactate (+0,9%) si la carne, preparate si conserve din carne (+0,6%). La grupa produse alimentare, scaderi importante s-au inregistrat la: cartofi (-12,5%), zahar (-2,1%), fructe proaspete (-0,9%) si ulei comestibil (-0,6%).
Citeste continuarea articolului

Alte recomandari

Misterioasa Biserica din Densus
Piata farmaceutica este in crestere
Steaua ultima echipa calificata in sferturile Cupei

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti