< Inapoi la Stiri

Investitie unicat in Romania ¿ Adventure Park

Postat de Myjob la data de 9 noiembrie 2006

Cu o investitie initiala de cateva sute de mii de euro, sotii Cristina si Olivier Rebiere, stabiliti de ceva timp la noi in tara, au o afacere unicat in Romania. Ideea deschiderii unui parc de aventuri nu a venit peste noapte, ci a fost generata de anii de experienta ¿ a lui Olivier in dimplomatie, a Cristinei ca specialist de proiecte la Comisia Europeana ¿ relateaza ¿Adevarul¿ (9 noiembrie).
Modelul de afacere, des intalnit in Franta, tara de origine a lui Olivier, i-a inspirat sa lanseze primul lor business de anvergura, care atrage mii de clienti la nici jumatate de an de la deschidere. Aflat la doar 15 kilometri de Bucuresti, in satul Lucianca, comuna Butimanu, judetul Dambovita, intr-o padure de aproape un hectar, Adventure Park ofera romanilor ceea ce nimeni, pana acum, nu le-a pus la dispozitie: un traseu de catarat in copaci, ce consta in platforme, amenajate la inaltime cu tiroliene, pasarele si poduri.
Citeste continuarea articolului

Licitatie controversata la New York

Una dintre cele mai mari licitatii din istorie a avut loc la NewYork si a fost marcata de controverse.
O pictura a lui Picasso din 1903 care a fost inaintata spre licitatie de catre Sir Adrew Llowd Webber, a trebuit sa fie retrasa datorita istoriei sale naziste. Un descendent ai fostilor proprietari ai picturii, pretinde ca stramosii sai au fost fortati de nazisti sa vanda pictura, in 1930.
Tabloul, il infatiseaza pe Angel Fenandez de Soto si s-a estimat ca va aduna la licitatie pana la 60 de milioane de dolari. Julius Schoeps, mostenitor al unui bancher berlinez.
Citeste continuarea articolului

Alte recomandari

A colaborat Stolojan cu Secu?
Britney Spears divorteaza
Vacante la schi mai scumpe decat in Austria sau Germania!

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti