< Inapoi la Stiri

Franta isi va deschide piata muncii pentru Romania si Bulgaria

Postat de Myjob la data de 8 noiembrie 2006

Franta isi va deschide piata muncii pentru Romania si Bulgaria, au declarat oficialii francezi in timpul unei vizite la Varsovia, precizeaza BBC.
In acest mod se realizeaza o deschidere progresiva a pietii muncii stabilita printr-un dialog cu partenerii sociali, a declarat mnistrul francez al Afacerilor Europene - Caterin Colonna.
Din mai, 2006, cetatenii celor opt tari est-europene care au aderat la U.E. in 2004, pot practica 61 de meserii in mai multe sectoare ale economiei.
Citeste continuarea articolului

Embrion himera, jumatate uman, jumatate animal

Un embrion himera, provenind din specii diferite, una umana, cealalta bovina, asta intentioneaza sa creeze cerctatatorii britanici de la King's College din Londra si North East England Stem Cell Institute (Nesci).
Scopul este crearea de celule stem care sa fie folosite pentru tratarea unor boli ca Parkinson sau Alzheimer. Cercetatorii asteapta semnal verde de la autoritatile competente, carora le-au cerut aprobare. Polemica a izbucnit imediat. Embrionul care ar rezulta, daca cercetarea va fi aprobata, ar fi compus din 99,9% material genetic uman si 0,1% animal.
Hotararea de a folosi ovule animale s-a datorat lipsei de ovule umane reziduale in urma fertilizarii in vitro. Initial ar fi folosite ovule de vaca.
Citeste continuarea articolului

Alte recomandari

Se schimba legislatia privind obtinerea permisului de conducere
Senatul australian autorizeaza clonarea umana
Arnold Schwarzenegger a castigat un nou mandat

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti